Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2008, 16:03   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hem windows'lu hem de 2 sim kartlı telefon Türkiye'de

Dünyanın Windows Mobile işletim sistemli ilk çift sim kartlı PDA telefonu “DSTW1” modeli, Türkiye’de satışa çıkıyor.

General Mobile’in Gençcell distribütörlüğü ile Türkiyeli tüketicilerin beğenisine sunduğu “DSTW1”’e ilişkin tanıtım toplantısı Les Ottomans Otel’de yapıldı. Toplantıda konuşan Gençcell Yönetim Kurulu Başkanı Necati Genç, 2007 yılının ilk çeyreğinden beri yalnızca General Mobile ürünlerinin ithalatı ile ilgilendiklerini ve bu sayede pazarda 4-5 yılda kat edecekleri mesafeyi çok kısa bir sürede aldıklarını söyledi.

“GENERAL MOBILE İLE BÜYÜMEMİZE HIZ VERDİK”

Türkiye’nin en genç telekomünikasyon şirketlerinden biri olduklarını ve kısa sürede büyük başarılara imza attıklarının altını çizen Genç, “Dünya markası General Mobile’ın distribütörlüğü bizim büyümemizde çok büyük bir güç oldu. General Mobile çift kart teknolojisinde dünyada lider. Kısa süre önce Türkiye’ye gelen çift kart mobile telefonlarda beklentilerimizin üstünde bir satış rakamına ulaştık. Bundan da aldığımız güçle birlikte General Mobile’ın çift sim kartlı Windows Mobile işletim sistemli DSTW1 modelini de Türkiye’ye getirdik” diye konuştu.

“CEP TELEFONU KİRLİLİĞİNE SON VERECEK”

Gençcell Genel Müdürü Muzaffer Gölcü de cep telefonu kullanıcılarının yavaş yavaş işletim sistemine sahip cep telefonlarına doğru kaydığına dikkat çekerek, DSTW1’in her iki telefon hattının da aynı anda kullanılabildiği ve Windows işletim sistemine sahip tek telefon olduğunu vurguladı. Gölcü, Birçok iş adamı ve iş kadını artık 2-3 cep telefonu birden kullanır hale geldi. Yeni ürünümüzle bu kirliliğin önüne geçmeyi hedefliyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’DE MSN ÇOK İLGİ GÖRÜYOR”

Microsoft Türkiye Komünikasyon Sektörü Müşteri Yöneticisi Okan Akın ise, Microsoft’un 10 yıl önce bir işletim sistemi ile tanındığını ancak şu anda müzik, oyun, video ve iletişim alanında da faaliyet gösterdiğine işaret etti. DSTW1’in büroda yapılan işleri cebe taşıdığına, bir bilgisayarın tüm fonksiyonlarına sahip olduğuna vurgu yapan Akın, “Türkiye’de özellikle MSN çok ilgi görüyor. Türkiye, MSN kullanıcısı ülkeler arasında 23 milyonla üçüncü sırada. Windows Mobile ile müşterilerimizin kurumsal ihtiyaçlarını da karşılamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.
</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla