Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2008, 15:24   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mesut Özil Schalke'den ayrılıyor

Almanya Birinci Futbol Lig'i (Bundesliga) takımlarından FC Schalke 04'te oynayan Mesut Özil'in babası Mustafa Özil, Mesut'un 31 Ocak'a kadar başka bir kulübe imza atacağını bildirdi.

Mustafa Özil, Bild gazetesinde yer alan haberde, birçok takımdan transfer teklifi aldıklarını belirterek, “Oğlum 31 Ocak'a kadar başka bir bir kulüpte imza atacak” dedi.

İtalya, İspanya, İngiltere ve Fenerbahçe'den transfer teklifleri geldiğini bildiren baba Özil, ancak Mesut'un Alman ligi Bundesliga'da oynamak istediğini belirtti.

FC Schalke 04 takımının menajeri Andreas Müller ise Mesut ve babasına tepki göstererek, “Eylül ayında Bayern Münih karşılaşmasından 2 gün önce yeni sözleşme için el sıkıştık. Ancak Bayern Münih'e karşı Rakitic 1-0'ı getiren golü attı ve birden verdikleri sözü unuttular” dedi.

Baba Özil, daha önce bir gazeteye yaptığı açıklamada, Lincoln'ün Galatasaray'a transferinden sonra Schalke yönetiminin kendilerine takımın 10 numarasının Mesut olacağı yönünde söz verdiğini, ancak bir ay sonra Rakitic'i transfer ederek 10 numaranın kendisine verildiğini ve oğlunun ikinci sıraya konulduğunu anlatmıştı.
</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla