Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2008, 19:44   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Palermo'ya Mancini yetti

Palermo'ya Mancini yetti

Serie A'da 20. Hafta Cumartesi günü start alırken, AS Roma, sahasında konuk ettiği Palermo'yu 1-0 mağlup etti.

karşılaşmanın tek golünü, 58. dakikada AS Roma adına Mancini kaydederken, uzatma dakikalarında Mexes'in vuruşunda ise direk gole izin vermedi.

Mücadeleye pozisyonla başlayan AS Roma; henüz 5. dakika oynanırken, Perrotta, Tonetto'nun pasının ardından topun az farkla direğin yanından auta çıkmasıyala gole çok yaklaştı. Bu pozisyonun 2 dakika ardından, bu kez Perrotta'nın pasında Tonetto ile tehlikeli bir pozisyona girilirken, savunmada araya giren isim Biava'ydı.

Karşılaşmada yarım saat geride kalırken, gole yaklaşan ekip bu kez Palermo'ydu. Kullanılan serbest vuruşun ardından, boşta kalan Zaccardo, kötü bir kafa vuruşu ile takımını öne geçiremedi.

İlk yarıda golsüz eşitlik bozulmazken, ikinci yarınınn 15. dakikasında Rinaudo'nun Brighi'ye sert hareketinde karşılaşmanın hakemi, kırmızı kartına başvurarak, Palermo'yu kalan dakikaları bir kişi eksik oynamaya mahkum etti.

Kırmızı kart pozisyonun 1 dakika ardından kullanılan kornerde, Mancini, yaptığı kafa vuruşu ile AS Roma'yı 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında AS Roma, Mexes'in kafa vuruşu ile farkı açmaya yaklaşırken, direk gole izin vermedi ve mücadele Roma'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Günün oynanan diğer karşılaşmasında, Sampdoria sahasında konuk ettiği Siena'yı tek golle mağlup etti.

AC Milan'ın Pazar günü sahasında Genoa'yı konuk ettiği mücadeleyi, saat 16:00'da . Cumartesi günü antremanda sakatlanan Ronaldo'nun bu karşılaşmada forma giyemeyeceği açıklandı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla