Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2008, 14:25   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çaykur Rizespor kuradan memnun

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Beşiktaş ile eşleşen Çaykur Rizespor'da, kulüp başkanı Abdülkadir Çakır, rakiplerini eleyerek yarı finale çıkma sevinci yaşamak istediklerini söyledi.

Abdülkadir Çakır, Beşiktaş ile (A) Grubu'nda yer aldıklarını ve siyah-beyazlı takımı İstanbul'da 2-1 yenerek gruptan lider olarak çıktıklarını anımsattı.

Kura çekimi öncesi Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile şakalaştıklarını ifade eden Çakır, "Bana (kiminle eşleşmek istersiniz) diye sordu. Ben de Beşiktaş'ı istediğimizi söyledim. O da (Tabi bize karşı kazanıyorsunuz, şansınız tutuyor) dedi ve gülüştük. Kura çekiminde de nasip Beşiktaş ile eşleştik" dedi.

Beşiktaş'ın çok iyi bir transfer ve çalışma dönemi geçirdiğini ifade eden Çakır, "Beşiktaş'ı kupada yendik, ligde ise berabere kaldık. Ama ilk yarıdaki Beşiktaş ile şu anda mücadele eden Beşiktaş arasında çok büyük fark var. Çok iyi futbol oynamaya ve mücadele etmeye başladılar. Holosko transferi ve Nobre'nin formu son dönemde Beşiktaş'ı yukarı taşıyor" diye konuştu.

Kupada hedeflerinin bulunduğunu ve bunu gerçekleştirmek için mücadele ettiklerini kaydeden Çakır, şöyle konuştu:
“Bu kez ilk maçlar gibi kolay olmayacak. Çok daha çekişmeli ve heyecanlı maçlar oynayacağız. Fakat biz de kulüp tarihinde daha önce yaşamadığımız başarıları yaşamak istiyoruz. Bunun için önce Beşiktaş'ı elemeliyiz. Beşiktaş'ı eleyerek yarı final sevinci yaşamak istiyoruz. Ardından mutlaka kulüp tarihimize kupayı yazdırmayı hedefliyoruz.”
</B>
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla