Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2008, 00:24   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milan Drogba’yı izliyor !

Click the image to open in full size.
Milan Drogba’yı izliyor !
Daily Telegraph’ın haberine göre Milan, Drogba’yı izlemesi için Gana’ya bir gözcü yolladı.
28 Ocak 2008 22:48
Daily Telegraph’ın haberine göre Milan, Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba’yı Afrika Kupası'nda takip etmesi için Gana’ya bir gözcü yolladı.

İtalyan ve İngiliz gazeteleri bir süredir Milan’ın Drogba ile ilgilendiğini iddia ederken, The Telegraph, Milan’ın 29 yaşındaki oyuncuya teklif götürmeyi ciddi biçimde düşündüğünü ve oyuncuyu Gana’daki turnuvada yakından takip ettiğini yazdı.

Drogba’nın ülkesi Fildişi Sahili, şu ana kadar oyandığı iki maçı da kazanarak çeyek finale çıkmayı garantiledi. Drogba'nın da bir golle katkıda bulunduğu Turuncu Filler, yarın gruptaki son maçında Mali ile karşılaşacak.

Alberto Gilardino istenen patlamayı bir türlü yapamadığı, Filippo Inzaghi 35 yaşına basacağı ve Ronaldo’nun sözleşmesinin de uzatılıp uzatılmayacağının bilinmediği bir ortamda, Milan’ın bu yaz mutlaka yıldız bir forvet oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor.

Drogba Mart ayında 30 yaşına basacak ancak Milan daha çok tecrübeli oyuncuları tercih eden bir takım olarak biliniyor. Yıldız golcünün Milano’ya seve seve gideceğini söylediği iddia edilse de, transfer büyük ihtimalle Chelsea’nin futbolcu için biçeceği bonservis bedeline bağlı olacak.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla