Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2008, 17:17   #2
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Türkiye Futbol Federasyonu Turkcell Süper Lig'de yabancı oyuncu sınırlamasında değişikliğe gitti. Federasyon, kulüplerin 6+2 olarak yabancı oyuncu oynatabileceklerini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün İstanbul'da yaptığı haftalık olağan toplantısında, yabancı statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı. Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.

Yönetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Şubat 2008 Çarşamba günü mesai bitimine dek uzattı.

Futbol Genel Kurulu tarafından alınan karar gereği, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da yapılacak seçimli genel kurul için, Yönetim Kurulu, gerekli ilânların verilmesi ve hazırlıkların başlatılmasını kararlaştırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi Almanya'da oynayacağı 3 hazırlık maçının organizasyon ve yayın haklarının pazarlanması konunda gelen teklifleri değerlendirdi. FIFA ve UEFA'nın bu tür organizasyonlarda aradığı koşullara uygunluğu nedeniyle Saran Grubu ile sözleşme imzalanmasına karar verildi.

Spor3
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla