Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2008, 18:31   #5
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
6+2 Sürprizi VE Transfer Dönemi de Uzatıldı

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yabancı statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı.

Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.

Bu arada yabancı oyuncu transfer edebilmek amacıyla Appiah'ın sözleşmesini askıya almak için uğraşan Fenerbahçe, bu kararla bir yabancı futbolcu daha alabilecek.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'de kulüplere tanınan ve 6 artı 1 olan yabancı oyuncu kontenjanını 6 artı 2'ye çıkardı.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Levent'teki binasında yaptığı haftalık olağan toplantıda alınan kararları, yazılı olarak açıkladı. Açıklamada, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısının 6 artı 2'ye çıkarıldığı bildirildi. Bu durumda, maçlarda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 oyuncu bulundurulabilecek.

TRANSFER DÖNEMİ UZATILDI!..

Bu arada, 1 Şubat tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemi de 6 Şubat Çarşamba günü mesai bitimi saatine kadar uzatıldı.

Toplantıda, Futbol Genel Kurulu tarafından alınan karar gereği 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da yapılacak seçimli genel kurul için, gerekli ilanların verilmesi ve hazırlıkların başlatılması da kararlaştırılırdı.

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ayrıca, (A) Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi Almanya'da yapacağı 3 hazırlık maçının organizasyon ve yayın haklarını Saran Grubu'na verme kararı aldı. Yapılan açıklamada, toplantıda, hazırlık maçlarının organizasyon ve yayın haklarının pazarlanması konusunda gelen tekliflerin değerlendirildiği, FIFA ve UEFA'nın bu tür organizasyonlarda aradığı koşullara uygunluğu nedeniyle Saran Grubu ile sözleşme imzalanmasına karar verildiği bildirildi.

Konu bjk_bjk tarafından (29-01-2008 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir..
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla