Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2008, 10:32   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İtalya'da son komedi

İtalya'da son komedi

İtalya her geçen gün biraz daha fazla bize benziyor. Başkanlar, en ufak bir boşluğu değerlendirip yenildikleri maçın tekrarını istiyor.

Milan Asbaşkanı Galliani’nin yabancı hakem istemesinin ardından Palermo Başkanı Maurizio Zamparini, kural hatası yapıldığı gerekçesiyle 1-0 yenildikleri Roma maçının tekrarını talep etti. Maç 0-0 devam ederken top toplayıcı çocuk, Palermo savunması sete yerleşmeden topu korner köşesine dikti. Taddei’nin ortasında Mancini maçın tek golünü attı. Zamparini, “Kitaba baktım. Çocuk, reklam panolarının arkasında durmalı ve topu en yakın oyuncuya atmak zorunda. Çocuk topu köşeye kendisi diktiği için, gol teknik olarak geçersiz” diye konuştu.

COLLİNA İSYAN ETTİ

Palermo, Roma maçının tekrar edilmesini ya da Palermo’nun hükmen 3-0 galip ilan edilmesini istedi. Ancak spor hakimi görüntüleri izleyip Palermo’nun talebini geri çevirdi. Bu arada yabancı hakem isteklerinden bunalan Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina “Hakemler hata yapıyorlar ama onların televizyondan yargılanması saçma. Fransa, İspanya ve İngiltere bizden daha fazla sorun yaşıyor. Maçları yönetmek için kimi çağırayım” diye konuştu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla