Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2008, 11:04   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Shevchenko'nun veliahtı !

Click the image to open in full size.
İşte Shevchenko'nun veliahtı !
Chealse'nin yıldızı Shevchenko eski takımı Milan'daki veliahtını açıkladı.
29 Ocak 2008 15:59
Milan’da forma giydiği 7 sezonda gösterdiği müthiş performansla kulübün efsaneleri arasına giren Ukraynalı forvet Andriy Shevchenko, AC Milan'ın yeni efsanesinin Alexandre Pato olacağını söyledi.

31 yaşındaki oyuncu 2006 yılında Milan’dan ayrılıp Chelsea’ye transfer olduğundan beri ondan beklenildiği kadar büyük bir patlama yapamasa da Milan’daki performansını şu sıralar İtalyan taraftarlar mumla arıyor.

Ukraynalı futbolcu, Milan'daki veliahtı olarak 18 yaşındaki Pato’yu gördüğünü belirtti. Milan formasıyla 3 maçta 3 gole imza atan Brezilyalı genç yıldızı öven Shevchenko, "Bana benzeyen bir tarzı var. Oyunu iyi okuyup boşlukları buluyor. O da benim gibi top beklemeyi sevmiyor. 18 yaşında olmasına rağmen performansı çok iyi. Onun çok daha iyi olmasını sağlayacak takım arkadaşlarına da sahip. Pirlo, Kaka ve Seedorf gibi vizyonu çok geniş oyuncularla beraber oynaması onun için bir şans” dedi.

Ukraynalı golcü söylenenlerin aksine Chelsea’de mutlu olduğunu da dile getirerek, “Milan’daki misyonumu tamamladım. Orada kazandığım başarılarla kendimle gurur duyuyorum. Şimdi gene büyük bir kulüpteyim. Milan’ı, İtalya’yı çok seviyorum. Bunu her zaman söylemişimdir. Ancak sizin yerinizi elbet bir gün biri alacaktır, bu kişi de Pato olacak,” şeklinde konuştu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla