Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2008, 22:04   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İtalya'da takaslar damgasını vurdu

İtalya'da takaslar damgasını vurdu

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) ara transfer dönemi sona erdi. Sürpriz transferlerden uzak kalan Serie A'ya bu kez daha ziyade takaslar damgasını vurdu. Serie A'da ara transfer döneminde kendisi için en fazla para ödenen oyuncu Afrikalı Muhammed Sissoko oldu. FC Juventus, Liverpool'dan yaptığı bu transfer için 11 milyon Avro ödedi. SSC Napoli'nin, Brescia'dan Mannini'yi alması ise 8 milyon Avroya mal oldu.
Ara transfer dönemiyle, toplam 18 yabancı oyuncu Serie A'ya adım attı. SS Lazio, (Manchester City'den) Dabo, (Dinamo Bükreş'ten) Radu ve (Newcastle'dan) Rozenahi'yle yabancı oyuncu transferinde ilk sırada yer alıyor.
Ara transfer döneminde kadrosunda en fazla değişiklik yapan kulüp ise AS Siena oldu. AS Siena, 6 oyuncuyu elden çıkarırken, 8 yeni oyuncuyu renklerine bağladı.
Ara transferler için kulüplerin yaptığı toplam harcamalara göre yapılan sıralamada ise SSC Napoli liste başında yer alıyor.
Serie A şampiyonu FC İnter ise kadrosunu takviye için sadece Atletico Madrid'den Maniche'yi kiralamakla yetindi. FC İnter, kendi oyuncularından da Alfonso'yu Venedik'e, Maaroufi'yi ise Twente'ye kiraladı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla