Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2008, 11:55   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Tjikuzu'yu istiyorum"

"Tjikuzu'yu istiyorum"
Ertuğrul Sağlam, İ.B.Belediye'de forma giyen Namibyalı Tjikuzu'nun alınmasını istedi

Beşiktaşımızın Teknik Direktörü, Ertuğrul Sağlam yine transfer istedi. Beşiktaşımızda göreve başladıktan sonra siyah beyazlı takıma Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Diatta, Cisse, Higuain, Atilla Özmen, Hakan Arıkan, Holosko, Tello ve Gordon Schildenfeld’i takıma kazandıran teknik patronumuz bir transfer daha istedi. Hürriyet Gazetesi'nin 5 Şubat tarihil haberine göre, ikinci yarının başlamasıyla birlikte hücum gücünü güçlendiren ancak savunmadaki açığına bir çare bulamayan Sağlam, Hırvat Gordon’dan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye’nin Namibyalı oyuncusu Tjikuzu’nun alınması için yönetimle görüştü.

Sorunumuz çözülür
Yaptığı transferlerin yanı sıra Mustafa Doğan, Murat Şahin, Ramazan, Ali Güneş, İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Burak Yılmaz, Koray Avcı ve Fahri Tatan’la yollarını ayıran genç çalıştırıcı, başkanımız Yıldırım Demirören’e bu oyuncunun son isim olacağını söyledi. Sağlam, "Sistemde bir sorun yok. Oyuncularımız şampiyonluğa inanıyor. Yeni transferlerimiz de takıma çabuk uyum sağladı. Ancak savunmanın daha iyi olması ve toparlanması için İstanbul Büyükşehir Belediye takımında oynayan Tjikuzu’yu kadromuza katmalıyız. Eğer alınırsa büyük bir sorunumuz çözülür" dedi.
Engin görüşecek
Menajerimiz Sinan Engin ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un yöneticileri ile bir araya geleceğini ve 2 gün içinde bu transferi bitirmek için çalışacaklarını söyledi. Engin sözlerini şöyle sürdürdü: "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş’ın başarısı için çırpınıyor. Çok iyi niyetli ve çalışkan bir arkadaşımız. Beşiktaş’ı hedeflerine götürecek bilgi ve birikime sahip özellikler taşıyor. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda transfer çalışmalarını birlik içinde aralıksız olarak sürdürüyoruz."
Bir ara Galatasaray’ın da transfer listesine giren Tjikuzu, Ç.Rize’deki performansının ardından sezon başında İstanbul BŞB’ye gelmişti.



Kaynak: Hürriyet
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla