Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2008, 10:57   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Görünmez adamlar ve görünen popo!

Görünmez adamlar ve görünen popo!

Ertuğrul Sağlam uzun araştırmalar, soruşturmalar, çalışmalar ve koşuşturmalardan sonra getirttiği Diatta ile Higuain'i hemen sahaya sürememişti. Bu yabancılara kuşku ile bakanlara, 'Yakında onların ne olduklarını göreceksiniz!' savunmasını yapmıştı.

Sağlam'a, kurtarıcı menajer Sinan Engin de katılmıştı: 'Yakında göreceksiniz!'

Göremedik!

Belli ki ' görünmez adam' getirmişlerdi!

Sonra Sinan çıktı, 'Bu adamları yedek olarak getirdikti zaten. Bizde onların asılları var!' dedi.

Yedik gibi yaptık o günlerde. Yapıcı görünmek için...

Çok geçmeden anlaşıldı ki onca zamanda yürüttükleri araştırmayı, soruşturmayı laf ola beri gele yapmışlar.

Ocak ayı sonunda bu kez Drpiç diye bir 'bilinmez' isim düştü gündeme! Tello gündem olduğunda da onu tanımıyordu kimseler. Belki de Drpiç yeni bir Tello idi!

Yeni bir büyük yanlışa düşmeyi, adamın seyirciye eşofmanını sıyırarak yaptığı popo gösterisi görüntülerinin ortaya çıkması önledi. Bu durum hareketi yaptığı ülkenin kültüründe geçiştirilecek bir davranış olabilirdi ama bizde yapılırsa bol cezayı gerektirirdi. Drpiç ilk maçın bir yerinde sinirlenip kaideyi sergilese ne olurdu? O kovulurdu. Ne var ki, yanı sıra onu oynatmak ihtiyacında olan Beşiktaş'ın da bir adamı eksilir, canı yanardı.

Takke düştüğünde kelin görünmesi gibi, eşofman sıyrıldığında popo görününce kıl payı yanlıştan kurtuldular!

Acaba Drpiç bu yolla eğlence yaratılarak seyirci çekmek için alınmış olabilir miydi!

Sadede gelelim: Görüyorsunuz değil mi bir adamı ne kadar üstün körü araştırıp alıyorlar? Temmuz transferinin hatalarını düzeltmek için göreve getirilen menajer aylarca arayıp tarayıp, ta ara transferin biteceği gün, kendilerinin bile kabullenemeyeceği birini buluyor. EZBERE iş yaptıklarının net belgesidir bu. Enerjinizi iş yerine laf üretmeye harcarsanız böyle olur. Sade vatandaşın iki dakikada bulduğu görüntüden sizin haberiniz bile olmaz. Ciddi yönetilen bir kurumda böyle bir transferi gerçekleştirmeye kalkışanlar işlerinden olurlar. Bizde maaşına zam alır!

Umarım Gordon Schildenfeld Tello gibi iyi çıkar! Yaşı küçük. Beşiktaş onu iki yılda bir dünya yıldızı çizgisine yükseltebilir! Ya da sezon sonunda zararına katlanıp gönderecek yer arar... İkisi de olabilir. Çünkü her şey rastgele!

Güven Taner
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla