Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2008, 11:14   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Muhammed'in hedefi 2010 Afrika

Hedefi 2010 Afrika

Beşiktaş'ın 2006 yılında parlayan ve ''Geleceğin yıldız adayı'' olarak gösterilen genç yeteneği Muhammed Demirci, ilk hedefinin milli takımda oynamak olduğunu belirterek, ''2010'da Güney Afrika'da yapılacak Dünya Kupası'nda (A) Milli Takım'da yer almayı hedefliyorum'' dedi.
Halen yıldız takımda kendisinden 2 yaş büyük arkadaşlarıyla futbol oynayan Muhammed, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi gelişimini iyi gördüğünü belirterek, ''Şu an yıldız takımda oynuyorum. Gelişimimi tamamlamak için çok çalışıyorum. Takımımda durumum ve arkadaşlarımla aram çok iyi. Hedefim öncelikle milli takımda forma giymek. Futbolda 16 yaşında üst düzey oynayan oyuncular var. Ben de 2010 yılında, (A) Milli Takım'ın katılması halinde Güney Afrika'daki Dünya Kupası'nda olmak istiyorum'' diye konuştu.
-''TÜRKİYE'NİN EN İYİ OYUNCUSU OLMAK İSTİYORUM''-
Muhammed, futbolcu olarak her geçen gün kendine bir şeyler katmaya çalıştığını belirterek, ''Gelecekte Türkiye'nin en iyi oyuncusu olmak istiyorum'' ifadesini kullandı. İdolünün Sergen Yalçın olduğunu ve onun kalitesinde bir oyuncu olmak istediğini anlatan Muhammed, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Sergen Yalçın'ın tahtına göz koydum. Onun gibi olmak istiyorum. Türkiye'nin en iyi oyuncusu olmayı hedefliyorum. Bunu başaracağıma çok inanıyorum. İnşallah da başarırım. İleride sadece futbolu düşünüp, Sergen Yalçın gibi bir yıldız olmayı hedefliyorum.''
-''BEŞİKTAŞ TARAFTARININ BEKLENTİSİNİN FARKINDAYIM''-
13 yaşındaki genç yetenek, Beşiktaş taraftarının kendisinden çok şeyler beklediğinin farkında olduğunu söyledi. Sürekli olarak bunu düşünerek hareket ettiğini vurgulayan Muhammed Demirci, ''Onları düşünerek çalışıyorum, ilerliyorum da. En kısa zamanda (A) takıma çıkmayı düşünüyorum. 1995 doğumluyum ve 1993 doğumlularla birlikte oynuyorum. Kendimden fizikli oyuncularla oynuyorum. Onlarla oynamamdan dolayı güçleniyorum. Rakiplerim fizikli olduğundan dolayı daha üstün performans göstermek zorunda kalıyorum. Bu da benim iyiliğim için çok iyi oluyor'' şeklinde konuştu.
-BOY SIKINTISI SON ANDA ÇÖZÜLDÜ-
Muhammed'in vekaletine sahip olan Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi Seyit Ateş, Muhammed'in boyunun yaşına göre kısa olmasının sıkıntı yarattığını, ancak son anda doktorların müdahalesiyle bu sorunu çözdüklerini söyledi.
''Muhammed'in büyüme hormonlarında sıkıntı vardı'' diyen Ateş, şöyle devam etti: ''Acıbadem Hastanesi'nde gerekli kontrol yapıldı. Ergenlik başlangıcı olmadan müdahale edildi. Kendisi 2,5 aydır tedavi oluyor ve 8 santimetre uzadı. Eğer 4 ay daha bu müdahale yapılmasaydı, Muhammed kısa kalacaktı. Şu an boyu 1.70 metreye kadar uzayabilecek. Ayda bin 500 YTL tutarında ilaç alıyoruz.''
-''BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN BİLİMSEL DESTEK YOK''-
Seyit Ateş, Muhammed'in Beşiktaş Kulübü'nden bilimsel anlamda kişisel destek almadığını açıkladı. Bu açığı kendilerinin kapattığını anlatan Ateş, ''Desteği biz veriyoruz. Kendisi yabancı dil eğitimi alıyor. 3-4 ay sonra İngilizce konuşacak hale gelecek. Şu anda İngilizceyi sökmeye başladı. Haftada 2 saat bu konuda özel hocalardan ders alıyor. Pedagogumuz, mentörümüz var'' dedi.
Seyit Ateş, Muhammed için sürekli ''Medyatik oldu'' diye spekülasyonlar yapıldığını dile getirerek, ''(Muhammed medyatik oldu, televizyonlara çıktı, Muhammed bozulur, bunu taşıyamaz) denildi. Ama kendisi herkesi yanılttı. Muhammed özünde müthiş düzgün özellikler taşıyan bir delikanlı'' diyerek sözlerini tamamladı.

06.02.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla