Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2008, 15:55   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a 2 oyuncu geldi 6 oyuncu gitti

Beşiktaş, ikinci transfer döneminde de hareketli günler yaşadı.


Siyah-beyazlı takım, ligin ikinci yarısında daha güçlü bir kadroyla mücadele etmek için 2 yabancı oyuncu transfer ederken, sezon başında yola çıktığı 6 oyuncuyla yollarını ayırdı.
Forvet hattını güçlendirmek için Vestel Manisaspor'dan Slovak Filip Holosko'yu transfer eden Beşiktaş, bu oyuncu karşılığında Ege temsilcisine Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ı verdi.
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen yabancı oyunculardan Lamine Diatta ile ilişkisini tamamen koparan siyah-beyazlı kulüp, Arjantinli oyuncu Federico Higuain'i ise Meksika'ya kiralık olarak gönderdi.
Bu arada savunmasında yaşadığı zaafiyetleri ortadan kaldırmak için uzun zamandır arayışta bulunan Beşiktaş, transferin bitimine sayılı günler kala Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb Kulübü'nden Gordon Schildenfeld'i alarak şu ana kadar transferi noktayı koymuş gözüküyor.

2 OYUNCU ALDI, 6 FUTBOLCU GÖNDERDİ

Böylece transferde son yılların hareketli takımlarından olan Beşiktaş, devre arasında da boş durmadı ve 2 oyuncuyu renklerine bağlarken, 6 oyuncuyu çeşitli şekillerde gönderdi.
Bu arada bugün saat 18.00'de bitecek transfer döneminde Beşiktaş'ın aldığı ve gönderdiği futbolcular şöyle:
Gelenler: Filip Holosko (Vestel Manisaspor-Slovakya), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb-Hırvatistan)
Gidenler: Koray Avcı, Burak Yılmaz (Vestel Manisaspor), Federico Higuain (Club De America-Meksika), Lamine Diatta, Murat Şahin (Gaziantepspor), İbrahim Akın (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla