Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2008, 16:48   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Drpic'in pişmanlığı

Devre arası transfer dönemininde kadrosuna iki oyuncu katan Beşiktaş, savunma hattına alacağı oyuncu konusunda uzun süren arayışlar sonucu Hırvat futbolcu Dino Drpic'te karar kılmıştı.


Ancak transferin gerçekleştiği saatlerde Drpic'in internet sitelerinde yer alan görüntüsü gündeme geldi ve Siyah Beyazlı yönetim bu oyuncuyu yaptığı olumsuz hareketler sebebiyle kadrosuna katmaktan vazgeçti. Tüm bu gelişmelerden habersiz olan Drpic, Beşiktaş forması ile verdiği röportajlarda, hayallerinin gerçekleşmeye başladığını ve Beşiktaş'a transferinin kariyeri açısından çok iyi bir dönemeç olduğunu ifade etmişti. Sonuç olarak Beşiktaş yönetimi Drpic'in yerine takım arkadaşı Gordon Schildenfeld'i transfer ederek, devre arası transferini noktaladı.
Ancak yaptığı hareket sebebiyle Beşiktaş'a transfer olamayan Drpic'in çok üzgün olduğu ve o gün yaptığı hareketlerin bu derece kariyerini etkileyeceğini düşünmediğini ifade etti. Menajeri aracılığı ile görüşlerini dile getiren Drpic, hayatında ilk defa böyle bir hareket yaptığını, böyle bir davranışta bulunmasının sebebinin ise oynadıkları o maç boyunca eşine 90 dakika küfür edilmesi olduğunu ifade etti.
"Biz o gün şampiyonluk maçına çıkmıştık. Mücadele ettiğimiz ekipte ezeli rakibimiz Hajduk Split takımıydı. Benim de bir gol attığım maçı 2-1 kazınmıştık. Ama karşılışma boyunca rakip takım taraftarları eşime 90 dakika küfür ettiler. Ben yıllardır Dinamo Zagreb forması giydiğim için beni hiç sevmezlerdi. O maçta da attığım gol ve 2-1'lik galibiyet sonucu şampiyon olmamız onları çok rahatsız etmişti. Biz maçtan sonra şampiyonluk turu atarken eşime ve aileme kötü tezahüratlarını sürdürdüler. Ben de artık dayanamadım ve Hajduk Split taraftarına tepkimi göstermek istedim. Bu hareketimin Türkiye'de bu kadar sorun olması beni şaşırttı. Tabiki her ülkenin kendine göre değer yargıları var. Sonuç olarak transferim gerçekleşmedi. Artık sezon sonunu bekleyeceğim. Umarım benim yerime alınan Schildenfeld başarılı olur".
Öte yandan Dino Drpic'in Beşiktaş ile anlaşmadan bir gün önce Almanya Bundasliga ekiplerinden Duisburg ile mukavele imzalamaya hazırlandığı, hatta Siyah Beyazlı kulüple görüşmeden bir gün önce Almanya'ya gitmek için uçak biletini bile aldığı belirtildi. Ancak Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in kendisi ile görüşmüyü geleceğini öğrenen Hırvat futbolcunun uçak biletini iptal ettirdiği kaydedildi. Yaşanan geleşmeler sonrası ne Beşiktaş'a ne de Duisburg'a transfer olamayan Drpic'in sezon sonunu beklediği, önümüzdeki yıl büyük ihtimalle Dinamo Zagreb ile yollarını ayıracağı öğrenildi.

DHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla