Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2008, 20:26   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Inter'de oynamayı isterdim !'

Click the image to open in full size.
'Inter'de oynamayı isterdim !'
Roma İtalya milli takımının genç yıldızı Aquilani, Inter'e yeşil ışık yaktı.
6 Şubat 2008 11:08
Roma'nın genç yetenekleri arasında yıldızı en çok parlayanlardan biri olarak gösterilen 23 yaşındaki Aquilani için transfer dedikoduları ortalıkta dönmeye başladı.

Inter'de Roberto Mancini Aquilani'ye olan hayranlığını gizlemezken, İtalyan millî takımında da forma giyen genç futbolcu, bu transferin olabileceğine dair umut verici açıklamalarda bulundu.

Aquilani, "Açıkçası Mancini yönetiminde futbol oynamayı isterdim. Benimle ilgilendiklerini duymak hoşuma gitmedi değil. Ancak Roma'da mutluyum. Takımımla masaya oturup yeni bir kontrata imza atacağımı umuyorum." diye konuştu.

Roma ve Inter arasında süregiden şampiyonluk yarışına da değinen Aquilani, hakemlerin Inter'e yardımcı olduğu fikrine katılmadığını belirterek şunları söyledi:

"Bunlar art niyetli düşünceler. Inter'in hakemlerce kayırıldığını düşünmüyorum. Herkes hata yapar. Tıpkı geçmişte olduğu gibi, hatalar yapılmaya da devam edilecektir."

"Asıl sorun bizim performansımız"

Aquilani'nin takım arkadaşı Marco Cassetti de "Asıl sorun bizim kimi zaman istikrarsız olmamız ve Inter'in gösterdiği performansı gösteremememiz" diyerek takım arkadaşıyla aynı fikirde olduğunu beyan etti.

Son olarak bu konuda konuşan isimse Simone Perrotta oldu:

"Şu günlerde önceki zamanlara kıyasla çok daha fazla hakem hatası olduğu doğru. Ancak bunlar olabilen şeyler, şahsen ben bunun ardında kötü bir şey aramanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bence genç hakemlerin zamanla daha iyi performans göstereceğini ummak herkes için en iyisi olacaktır."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla