Konu: Mahir Çayan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2008, 01:12   #14
Ayche
Dişi Kartal
 
Ayche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
ozzy1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sonuç olarak yine biz kaybettik ülke olarak...Atatürk ün bize emanet ettiği bu güzelim ülkeyi şimdi bizler yönetemiyoruz...tam bağımsızlık bi ütopya olarak kalacak belki...ama bunu değiştirmek elimizde...

Tam bagımsızlık asla bir ütopya degildir.Yeterki kapalı kapılar ardında, iktidar olmak için imtiyazlar verilmesin ...


Konu Mahir Çayansa eger , bu insanların bu ülkeye faydaları olmuş zararları olmamıştır. Tıpkı şimdiler de de oldugu gibi vatansever diye kendilerini tanımlayan bir kaç eli sopalı satırlı , zincirli gruplar o zamanda Sesini çıkaranı susturun mantıgı ile hareket ediyorlardı. Ülke gerçekten elden gidiyordu 6 .filoların geldikleri gibi gönderilişi vs bunlar inkar edilemez.Mahir gibi adamların tek suçu vardı Dogru bildiklerini canları pahasına savunmak.

Haa şimdi kimse bana da 90 ların çocugusun felan demesin bi zatihi ilhtilali sıkıyönetimi görmüş biriyim .. Bu forumda çok sevdigim bir başlık var " bize yanlış ögrettiler " diye geçer belki içerik olarak bambaşka bir şeyi anlatır o başlık ama ben geçmişe dönüp baktıgımda birilerinin hakketen bazı şeyleri bilerek ve kasıtlı yanlış ögrettigini görüyorum.
__________________

Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu

Yoruldu Yüregim , Yoruldu




Konu Ayche tarafından (09-02-2008 Saat 10:40 ) değiştirilmiştir..
Ayche Ofline