Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2008, 11:41   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'300 gole ulaşmak istiyorum'

Click the image to open in full size.
'300 gole ulaşmak istiyorum'
Inzaghi, kariyerini 300. golünü atmadan noktalamak istemediğini söyledi.
7 Şubat 2008 10:34
Milan’ın yıldız futbolcusu Filippo Inzaghi, kariyerini 300. golünü atmadan noktalamak istemediğini söyledi.

Gerd Muller’in rekorunu kırarak Avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcu ünvanını alan 34 yaşındaki futbolcu, İtalyan futbolunun en büyük golcülerinden biri olarak kabul ediliyor.

Muhteşem kariyeri boyunca toplam 279 gol atan İnzaghi, amacının 300 gol barajını aşmak olduğunu söyledi. Tuttosport’a konuşan oyuncu, “Şu ana kadar 279 gol attım o yüzden hedefim 300 barajını aşmak. Kardeşim Simone bir keresinde Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı bir maçta dört gol birden atmıştı. O rekoru da egale etmek isterim," dedi.

Milan

2 ay süren sakatlığından kurtulan Fillippo, takım olarak ligi ilk dört içerisinde bitirmek istediklerini de ifade ederek, “Ligi ilk dört içerisinde bitirmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Tek bir amacımız var: Bundan sonraki 3 maçta 9 puan toplamak," dedi.

Paloschi

Milan, bu Pazar Siena ile oynayacağı maça sakatlık ve cezalar nedeniyle forvet oyuncularının tümünden yoksun çıkacak. Bu yüzden 18 yaşındaki genç oyuncu Alberto Paloschi kadroya dahil edildi. İnzaghi genç futbolcuya olan desteğini ise şu sözlerle dile getirdi: "Paloschi hem saha içinde hem de dışında bende iyi bir izlenim yarattı. Çok akıllı ve alçakgönüllü bir çocuk, yanı zamanda öğrenmeye de hevesli."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla