Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2008, 15:06   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayseri Maçı Hazırlıkları Ve Futbolcularda Son Durum

Beşiktaş, Kayserispor ile 9 Şubat Cumartesi günü oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı.

Siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Antrenmana tedavileri devam eden Mehmet Sedef, Serdar Kurtuluş ve Cisse katılmadı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, sağ ayağında ağrıları bulunan Cisse'nin Kayseri'ye götürüleceğini ve durumuna orada karar verileceğini söyledi.

Sakatlıkları süren Mehmet Sedef ve Serdar Kurtuluş'un yanı sıra kart cezalısı olan Baki Mercimek ile İbrahim Toraman da Kayseri'ye götürülmeyecek. Yeni transfer Gordon Schildenfeld ise Kayserispor maçı kadrosuna dahil edildi.


-KAYSERİ'YE BUGÜN GİDİYORLAR-


Siyah-beyazlılar, özel bir uçakla bugün saat 16.00'da Kayseri'ye hareket edecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın antrenman sonrasında açıkladığı Kayseri kafilesinde şu oyuncular bulunuyor:

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Kaş, Gökhan Zan, Ali Tandoğan, Rodrigo Tello, Ricardinho, Matias Delgado, Nobre, Serdar Özkan, Filip Holosko, Bobo, Edouard Cisse, Aydın Karabulut, Ethem Yılmaz, Bülent Uzun, Ali Kuçik ve Gordon Schildenfeld.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla