Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2008, 18:12   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ertuğrul Sağlam: Ayakta kalmayı beceremedik!





Kayserispor deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle ayrılan Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam alınan sonucu buzlu zemine bağlarken, sahada ayakta kalmayı beceremediklerini söyledi.

Son altı maçı kazanarak müthiş bir seri yakalayan Beşiktaş’ın Kayserispor’a 2–0 yenilmesini değerlendiren Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Ayakta kalmayı beceremedik” dedi.

Maçtan sonra yaptığı açıklamada, çok önemli bir kayıp verdiklerini dile getiren Sağlam, “Ayakta kalmasını beceremedik. Çok önemli bir kayıp oldu ama daha önümüzde 13 maç var. Daha fazla isteyeceğiz bazı şeyleri. Şampiyonluk isteyen bir takım olarak, bunu taraftarlarımıza yaşatmak istiyoruz.” diye konuştu.

Maçtan önce ısınırken sakatlanan Bobo ve arı kart cezalısı Cisse’nin yokluğunu hissetlerini söyleyen Sağlam, “Fakat bunlar mazeret değil. Biz ayakta kalamazken rakip daha fazla istekli oynadı ve ayakta kalan taraf oldu.” dedi.

Daha önce defansif olarak sıkıntılar çektiklerini fakat bu sefer ofansif olarak da zorlandıklarını belirten Ertuğrul sağlam, “ Sahanın buzla kaplı olması oyunumuzu etkiledi. Benim oyuncularım oynamayı sevsen futbolcular ama bu sahada oynayamadılar. Sonuçta mağlup olduk. 20 tane mazeret sayabilirsiniz ama bunların arkasına sığınamayız.” Şeklinde konuştu.

Haber 7
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla