Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2008, 11:42   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hocaya ders olsun (Atilla Gökçe)

Kayserispor ite-kaka, bazen dalaşarak ama hakçası oyunu hep ileri taşıyıp hücumda kalarak maçın efendisi oldu


Şayet bundan sonraki haftalarda da böyle oynayacaklarsa hemen söyleyelim Beşiktaş bu zirve mücadelesinden düşer. Asla bir şampiyon adayı olamaz. Hedefleri ancak Konyaspor'un her sezon başında ilan ettiği gibi ilk 10'a girmekle sınırlı kalır. Bu da ortaya şu gerçeği koyar ki, büyük transferler yapmak, Mehmet Topuz'a hovardalıkla 11 milyon euroyu teklif etmek, ortaya büyümeyi değil, küçülmeyi çıkartır. Tıpkı en ünlü moda butiklerinden alış veriş edip, yine de uyumsuz ve saçma sapan giyinen görgüsüz zenginler gibi, Beşiktaş da elindeki oyunculardan bir şampiyonluk haritası oluşturamıyor. Futbol adına ne hücumda, ne de savunmada bir değer sunabiliyor.
Fenerbahçe, Alex'siz, Aurelio'suz maçlarını zorlanmadan oynarken sen bir Cisse yokluğunda açığını örtemiyorsan, olmaz. Holosko'dan bir Deivid yaratma inadı tutmaz. Serdar Özkan'dan da, Ricardinho'dan da ön libero uyduramazsın. Koray'ı düşüneceksin ve varsa pişmanlık duygun pişman olacaksın. Ve böyle acı faturalar ödemek zorunda kalacaksın.


Zevkimizi alamadık

Holosko'yu sağ kanatta oynatıp Delgado ve Nobre'den 1.5 adamlık bir hücum ikilisi oluşturmak, Ertuğrul Sağlam'a hiç yakışmadı. İkinci yarıda Holosko'yu ön tarafa alıp santrforları çiftledi ama geç kaldı. Batuhan'ı alışı da gecikmeliydi. Ama günün en komik kararı herhalde tam da 90. dakikada stoper Gordon'u oyuna almasıydı. Kayseri de bu hamleye ironik bir yanıt verdi. Gökhan Ünal ile ikinci golü çaktı. Zaten yenik oynuyorsun, savunmada önlem almak neyine hocam! Sen golü üretecek hiçbir hamle yapamadıktan sonra Aydın Karabulut'u hatırlamaman, Tello'nun da dağınık görev tanımlamasıyla kırmızı karta kadar uzanan bir tutarsızlığa yol açtı.
Bütün bunları derli toplu, uslu-efendi bir şekilde izledi Ertuğrul hoca.
Kayserispor ite-kaka, bazen dalaşarak ama hakçası oyunu hep ileri taşıyıp hücumda kalarak maçın efendisi oldu. Galibiyet elbette haklarıydı. Ne var ki, bu oyunda iki takımın da efendice ve sportmence katkıları eksik kaldı. Zevkimizi alamadık.
Bir sürü sarı kart ve elhak doğru bir de kırmızı! Bülent Demirlek kartlarını bir kamçı gibi kullandı ama, yine de maça egemen olamadı. Onun da bu oyuna kattığı hiçbir değer yok!
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla