Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2008, 12:08   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rüştü farkı önledi (Sinan Vardar)

Haftalardır süren çok soğuk havadan sonra Kayseri'de güneşli bir hava vardı. Zemin de bu mevsim koşullarına göre nispeten futbol oynamaya çok müsaitti. Karşılaşma öncesi ve sonrası bir artı da başta Kayserispor başkanı Recep Mamur ve Kayserililer'in centilmenliğiydi. Beşiktaş'ı çok zarif bir şekilde karşıladılar ve en iyi şekilde ağırladılar. Maça gelince Kayserispor çok arzulu ve istekliydi. Ayrıca Beşiktaş'a göre çok daha oturmuş bir takım hüviyetinde göründüler.
Fransız futbolcu Cisse'nin ve daha karşılaşma başlamadan sakatlanan Bobo'nun eksikliğini Beşiktaş maç boyunca açık açık hissetti. Tüm bu olumsuzlukların üstüne bilhassa Tello, Ricardinho ve Delgado'nun etkisiz futbolu ortaya çıkınca Beşiktaş mağlubiyeti fazlasıyla hak etti. Rüştü de yediği 2 gol haricinde 3 mucize kurtarışı ile Kayserispor karşısında farkı önledi. Sahanın yıldızı hiç kuşku yok ki Kayserispor'un sağ kanat oyuncusu Koray'dı. Kocaeli'nden alınan orjini Almanya olan 21 yaşındaki futbolcu, sol kanada deplase olup harika bir gol atarken ikinci golde de sağdan nefis bir bindirme yaparak şahane asisti ile skoru 2-0'a getirdi. Tello 2 sarı kartıyla Beşiktaş'ı 10 kişi bırakırken takıma önemli bir darbe vurdu.
Son 10 dakikada sahaya sürülen Batuhan ve 5 dakika kala oyuna giren yeni transfer Gordon neticeyi değiştiremediler. 3 puanı hakeden Kayserispor'du ve maç öyle bitti. Bir başka izlenimim de Ertuğrul hocayı Kayseri camiasının çok seviyor olmasıydı. Genç hocaya vefalı bir şekilde davranan Kayserisporlu taraftarları yürekten kutluyorum. Sonuçta Beşiktaş, Kayseri'den ağır yaralı olarak dönüyor. Eğer Beşiktaş bu futbolunu sergilerse şampiyonluk hayal olur. Bu nedenle bir an önce bu takımın toparlanması için tedbirler alınması gerekiyor.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla