Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2008, 16:35   #1
uMuT TaCiRi
Optik bArikAtı
 
uMuT TaCiRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş kimseye mecbur değil!

Click the image to open in full size.
“Bir aksilik çıkmaması halinde kendisi (Lothar Matthäus) 2 gün içinde gelecek. Kendisiyle sözleşme imzalayacağız. Teknik direktörümüz şu anda Macaristan Milli Takımıyla birlikte Çin'de bulunuyor. 6 Haziran'da Macaristan'ın başında son maçına çıkacak. Daha sonra takımımızın başına geçecek. Ayrıca kendisi için düşük bir tazminat ödedik.”
31 Mayıs 2004

“Del Bosque Türkiye'ye gelmiş kariyeri en büyük yabancı teknik direktördür.”
Haziran 2004

“Kendisiyle 2 yıllık sözleşme yaptık. Beşiktaş'a ve Türk futboluna hayırlı olsun. Büyük hocalar, büyük kulüplere gelir. Büyük futbolcular da büyük hocaların çalıştırdığı büyük takımlara gelirler. Bu transfer ile Beşiktaş'ın Avrupa ve dünya kulübü olduğunu gösterdik. Kendisi ile büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.”
Haziran 2004

“Futbol dünyasında alınması gereken ne kadar boşta futbolcu varsa hemen hemen hepsini aldık. Hedefimiz Beşiktaş’ı dünya takımı yapmak.”
Ağustos 2004, CNNTURK Özel röportajı

“Carew, hayranı olduğum, Avrupa'nın sayılı yıldızlarından bir futbolcuydu ama tutmadı. Herkes ‘Juanfran, Türkiye'ye gelmez’ dedi, getirdik, o da tutmadı.”
Mart 2005

“Bu takım 100. yılda bize şampiyonluk kazandıran kadrodan çok daha güçlü. Kelle istiyorlar ama Rıza Çalımbay hocamızın kellesini vermeyeceğiz. Rıza Çalımbay’ın sonuna kadar arkasındayız. Üç maç kaybetti diye kellesini vermeyiz. Son Fenerbahçe maçını herkes seyretti. Kaleci Volkan’ın kurtarışlarında Rıza Hoca mı topa vuracaktı? Beşiktaş Kulübü de Rıza’ya sahip çıkmalıdır.”
Eylül 2005

“Del Bosque'yi kovmakla büyük hata yaptım!”
Eylül 2005

"Sayın Aziz Yıldırım, çeşitli vesilelerle ve şüpheci bir üslupla (şu kişi şurada şunu yapmış mıdır, bu kişi burada şunu söylemiş midir?) gibi ifadeler kullanarak sorular sormaktadır. Ben de şimdi net bir şekilde soruyorum. Geçen sezon Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 4–3 yenildiği maçtan bir gece önce, gecenin bir yarısı Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun hangi üst düzey yöneticisiyle, nerede birlikteydi?"
Ekim 2005, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Galatasaray Başkanı’na sorduğu sorulara Yıldırım Demirören'in basın açıklamasıyla verdiği cevap.

“Bir hafta Antalya'da kafamı dinleyip, sonra yönetim kurulu ve arkadaşlarımla konuşacağım. Bırakma kararımı bir iki yönetici arkadaşım ve siz biliyorsunuz. Üzgünüm. Bu camiaya yazık oluyor. Haftaya Sivas maçından sonra yönetim kurulu yapacağız. Normalde pazartesi yönetim kurulu var, ama iptal edeceğim.”
18 Kasım 2005, Tuğrul Yenidoğan’a verdiğ röportaj

“Kamera kapalıyken sıkıntılarımı anlattım. Gizli kayıt yapıp yayınladılar.”
20 Kasım 2005

“Bir Beşiktaşlı olarak tamamlanması gereken birçok görevimiz var. Bunlardan birincisi, Beşiktaş için önemli olan Fulya Projesi'ni, Beşiktaş Belediyesi'nin bütün engellemelerine rağmen, bitirmektir. İkinci vazifemiz, kirlenmiş üyelik yapısından Beşiktaşımızı kurtarmaktır. Üçüncü vazifemiz, 2003–2004 sezonunda kaybedilen şampiyonluğu araştırmaktır. Dördüncü vazifemiz ise menfaatleri için kirlenmiş kalemlerini kullanan genel kurul üyesi yazarlardan Beşiktaşımız’ı kurtarmaktır. Ben ve sağduyulu Beşiktaşlılar bunun için 2007'ye kadar görevimizin başındayız.”
25 Kasım 2005, kimilerine göre 52, kimilerine göre 46 saniye süren basın toplantısı

“İstiyorum ki bu sene biz kupayı alalım, Galatasaray da şampiyon olsun. Fenerbahçe’nin 100. yılında şampiyon olalım.”
Nisan 2006

“Artık Fenerbahçe’nin dediği olmayacak. Yumruğumuzu masaya vuracağız.”
14 Nisan 2006 Cuma

“Maalesef kendisinin (Sinan Engin) bir davası var. O dava bitene kadar Beşiktaş’a gelme şansı yok. Bittikten sonra konuşuruz.”
28 Nisan 2006

“Eşimin amcası. Babası vefat ettiği için biz onu amca ve baba olarak gördük. Kendisine bu kupayı ailesi olarak getirdik. Buradan da kupayı babama götüreceğim. Onların bizim üzerimizde emeği çok büyük.”
Mayıs 2006

“Yabancı futbolcu transferinde önemli hazırlıklarımız var. Taraftarımız mutlu olacak diye düşünüyorum. Daha isimleri açıklamak için erken ama Kluivert (d. 10 Mart 1976) olmaz. Çok yaşlandı. Wiltord (d. 10 Mayıs 1974) ile ilgileniyoruz. Başka isimler de var.”
Mayıs 2006

"İsteseydik Roberto Carlos’u iki saatte Türkiye’ye getirirdik. Ama yönetim ve teknik direktörümüz ile hep birlikte konuşup, Ricardinho’nun Beşiktaş’a daha yararlı olacağına karar verdik."
Ağustos 2006

"Her şeyden önce bu seçimde futbol kazandı. Haluk Ulusoy akrabam. Ancak kendisinin bu işi en iyi şekilde yürüteceğine inandık, mücadele ettik. Artık kaybeden ve kazanan birleşip Türk futbolunu ileriye götürmek için çalışmalı."
Ocak 2006

“Amatör şubelere yaptığımız yatırımların geri dönüşleri bizleri heyecanlandırıyor.”
Ocak 2007

"Futbol dâhil bu sezon tüm branşlarda şampiyonluk hedefliyoruz.”
Şubat 2007 (Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı küme düştü)

“Bu aşamadan sonra da bahse konu uyuşmazlık (Del Bosque davası) ve uyuşmazlığın neticeleri sadece Beşiktaş’ı ilgilendirmemektedir. Çünkü haklı olduğumuz bu hukuki mücadele, ulusal bir dava haline dönüşmüştür. Bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Haluk Ulusoy, UEFA Asbaşkanı Sayın fienez Erzik başta olmak üzere tüm kulüplerimizi, spor kamuoyunu ve medyamızı Beşiktaş’ın yanında yer almaya davet ediyoruz.”
Temmuz 2007

“Şu anda futbol şubesi tamamen bana bağlı. Celattin Kolot da benim sağ kolum olarak yönetim kurulundaki görevine devam edecek. Maç 90 dakika ve kamuoyu 1–0 önde ama biz maça devam ediyoruz.”
1 Ağustos 2007

“Masaya yumruğumuzu vurursak, ne federasyon ne de hakemler kalır.”
20 Eylül 2007

“Bu kesin kararımızdır. Taraftarımızdan da Sivasspor maçına gelmemelerini rica ediyoruz. Beşiktaş'ın sponsorları da isterlerse desteklerini çekebilirler. Eğer Sayın İsmet Arzuman ve Affan Keçeci istifa etmezlerse, Milli Takım arasından sonra tekrar değerlendireceğiz ve sezon sonuna kadar PAF takımıyla maçlara çıkacağız. Biz ne kadar büyüğüz ki, bizi saha içi değil, saha dışı oyunlarla yenebiliyorlar. Beşiktaş'la oynamaya kimsenin gücü yetmez. Beşiktaş Yönetim Kurulu olarak bunu söylüyoruz. Camiamızı sakin olmaya çağırıyoruz, aldığımız kararın sonuna kadar arkasında dururlarsa bizi kimse ezemez.”
Kasım 2007

Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.



Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.



Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.
uMuT TaCiRi Ofline   Alıntı ile Cevapla