Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2008, 15:30   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş zoru sevmiyor

Kayserispor'a yenilen Beşiktaş, bu sezon ligdeki zor maçlarda hep puan kaybetti.

Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 2-0 yenilen Beşiktaş, bu sezon ligdeki zor maçlarda hep puan kaybetti.

Siyah-beyazlılar, bu sezon Turkcell Süper Lig'de şu anda ilk 5 sırada yer alan takımlara karşı galibiyet alamadı. Galatasaray, Fenerbahçe, Sivasspor ve Kayserispor ile ligde bugüne dek 5 maç yapan ''Kara Kartallar'', bunların 4'ünü yitirirken, sadece 1 kez berabere kaldı. Böylece ligin ilk 5 sırasındaki takımlar karşısında sadece 1 puan alabilen siyah-beyazlılar, toplam 14 puan yitirdi.

ÜSTÜNDEKİ TAKIMLARA YENİLDİ

Turkcell Süper Lig'de geride kalan 21 hafta sonunda 4. sırada yar alan siyah-beyazlılar, puan cetvelinde üstünde yer alan 3 takıma da yenildi.

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe ve Galatasaray derbilerini kaybeden Beşiktaş, Sivasspor'a da BJK İnönü Stadı'nda mağlup olurken, zorluk seviyesi yüksek maçlarda başarılı olamadı.

Siyah-beyazlılar ayrıca ligde 5. sırada yer alan Kayserispor'la da ligin ilk yarısında İstanbul'da golsüz berabere kalırken, geçen hafta da deplasmanda 2-0 kaybetti.

ÜST SIRALARDAKİ TAKIMLARLA MAÇLARI

Beşiktaş'ın ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlarla bu sezon oynadığı maçlar ve sonuçları şöyle:

Beşiktaş-Kayserispor....: 0-0, 0-2
Galatasaray-Beşiktaş....: 2-1
Fenerbahçe-Beşiktaş.....: 2-1
Beşiktaş-Sivasspor......: 1-2
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla