Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2008, 11:05   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ada'ya mı? Çizme'ye mi?

Ada'ya mı? Çizme'ye mi?

Ajax'ın yıldız futbolcusu Klass Jun Huntelaar'ın son talibi İtalyan devi Roma... Bu sezon sonunda Ajax'tan ayrılması beklenen yıldız futbolcu için 17 milyon avro'yu gözden çıkaran Roma'nın bu transferdeki tek engeli ise Premier Lig takımlarından Manchester City'in de Huntelaar için devreye girmesi.
Juventus'un Huntelaar'dan vazgeçerek Palermo'nun yıldız futbolcusu Amuri'nin peşine düşmesinden sonra bir açıklama yapan yıldız futbolcunun menejari Vincenzo Morabito "Huntelaar İtalya'ya giderse tercihi kesinlikle Roma olacak. Ajax'ın bu transferden beklentisi ise 20 milyon avro civarından bir rakam. Eğer iki kulüp anlaşırsa Huntelaar'ın Roma'ya transferinin önünde bir engel kalmaz." dedi
Roma'nın teklifinin yanı sıra Manchester City'in de Huntelaar ile ilgilendiğini belirten Vincenzo Morabito, "City'in teknik patronu Eriksson onu çok istiyor. City'in ekonomik durumu oldukça yerinde ve doğal olarak Ajax ile de maddi anlamda bir sorun yaşamayacaklar. Huntelaar da lisan sebebiyle İngiltere'ye sıcak bakabilir ancak her konuda tekliflere açığız. Ajax'ı ve Huntelaar'ı mutlu edecek en iyi teklifi kabul edeceğiz." dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla