Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2008, 11:56   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Levent Erdoğan'dan Açıklama Geldi

Asbaşkanımız Levent Erdoğan dün bir haber ajansında yayımlanan beyanatında sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, şu açıklamayı yapmıştır: “Dün bir haber ajansına yaptığım açıklamada; Futbol Takımımız’ın Cumartesi günü Kayserispor ile oynadığı karşılaşmadaki performansını eleştirdim ve sergilenen futbolun Takımımız’a yakışmadığını söyledim. Ancak üzülerek gördüm ki, benim Kayserispor maçı özelinde yaptığım açıklama genele yayılarak “Şampiyon olamayız” anlamı çıkartılmış ve sözlerim çarpıtılmıştır.
Her ne kadar Futbol Takımımız’ın Kayserispor karşısında ortaya koyduğu futbol beni üzdüyse de, alınan neticenin Takımımız’a ders olması gerektiğini belirterek, çok kaliteli bir kadroya sahip olduğumuzu ve Beşiktaş’a yakışır futbolumuzu ortaya koyduğumuz takdirde şampiyonluğa en yakın takım olduğumuzu ifade ettim.
Hal böyleyken bunun çarpıtılarak farklı mecralara çekilip, menfi durum yaratılması habercilik açısından yanıltıcı olmuştur.
Yukarıda da dile getirdiğim üzere futbolcularımızın kendilerine yakışır mücadeleyi sergilemeleri durumunda daha önce de yaşadığımız gibi karşılarında hiçbir rakibin duramayacağına tüm kalbimle inanıyor, Futbol Takımımız’ın bundan sonraki haftalarda gerçek gücünü sergileyerek şampiyonluğun da en güçlü adayı olduğunu ifade etmek istiyorum.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,”
Levent Erdoğan
BJK Asbaşkanı

bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla