Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2006, 17:50   #1
loiskeyf
 
loiskeyf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Beşiktaş'ta Olmaktan Çok Mutluyum ''Burak Yılmaz''

“Beşiktaş’ta Olmaktan Çok Mutluyum”
14.06.2006 15:13

Burak Yılmaz, imza töreninin ardından ilk röportajını verdi. “Çok büyük bir Camiaya geldiğimin farkındayım” diye konuşan genç futbolcumuz, “Bu takımın efsane isimleri arasına girmek için mücadele edeceğim” dedi. “Ben gerçekten Beşiktaşlıyım” diyerek sözlerine başlayan Burak Yılmaz, “Bunu gerek Antalyaspor’dakiler gerekse çevremdeki herkes bilir. Zaten transfer öncesinde de Başkanımız ile birlikte oturup konuştuk, birlikte karar verdik. Bana, ‘Nereye gitmek istiyorsan seni oraya vereceğim’ demişti. Babam Fikret Yılmaz gibi Beşiktaş’ta forma giyecek olmak bana heyecan veriyor. Böyle büyük bir kulübe hizmet edeceğim için çok mutluyum” diye konuştu. Genç futbolcuların hayallerini büyük takımların süslediğini söyleyen Burak Yılmaz, “Ben önüme koyduğum hedefimi gerçekleştirdim” dedi. Antalyaspor’dayken bir sakatlık geçirdiğini belirten golcü futbolcumuz, sezonun ikinci yarısının kendisi için çok iyi geçtiğini ve 10 gol atarak takımın Süper Lig'e çıkmasına katkıda bulunduğunu belirtti.
Saha içinde agresif bir oyun yapısı olduğunu ifade eden Burak, zaman zaman hırsına yenik düştüğünü ancak hırslı ve mücadeleci yapısının meyvesini de Milli Takım’a kadar yükselerek aldığını söyledi. Burak ayrıca genç yaşına rağmen Milli Takım’a çağırdığı için Fatih Terim’e çok teşekkür ettiğini ifade etti.
Teknik Direktörümüz Jean Tigana’nın güveninin kendisini çok mutlu ettiğini vurgulayan Burak, “Hocamız bana çok güzel sözler söyledi ve bunlar beni çok sevindirdi. İlk önce Beşiktaş için, sonra Hocamız için daha sonra da kendim için oynayacak ve bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim” dedi. Beşiktaş’taki ilk hedefini “kalıcı olmak” diye açıklayan genç oyuncumuz, “Bu sezon bir çok yeni isim alınarak genç bir takım kuruluyor. Umarım dinamik kadromuz ile önemli başarılara imza atarız” ifadelerini kullandı. Hedeflerinin takım halinde Şampiyonluk olduğunun altını çizen Burak konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Umarım bu yıl Beşiktaş ile şampiyonluk coşkusunu yaşarım. Hedeflerimizin her zaman daha yukarıda olması gerekiyor. Benim de hedeflerim böyle. İnşallah uzun yıllar burada oynayacağım ve hep birlikte bir çok Şampiyonluk yaşayacağız. Henüz BJK İnönü Stadı’na gidemedim. Ancak taraftarlarımızın takım için ne kadar önemli ve destekleyici bir unsur olduğunu biliyorum. Televizyonda bile Beşiktaş maçlarını izlerken taraftarların takıma nasıl güç kattığını anlayabiliyorsunuz. İnanıyorum ki aynı desteği, enerjiyi bana da verirler ve bu sezon Şampiyonluklara imza atarız.”
loiskeyf Ofline