Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2008, 14:04   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
E.Sağlam'dan Açıklama

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, bugün Sabah gazetesinin “Serbest Kürsü” köşesinde Kazım Kanat’ın yaptığı, “Beşiktaş’ta Demirören ve Engin, kafa kafaya verip taktiği ve ilk onbiri belirliyorlar. Şu günlerde Ertuğrul Sağlam tarihi bir basın toplantısı düzenleyip istifa ederse kimse şaşırmasın” şeklindeki yorumla ilgili şu açıklamayı yapmıştır:
“Beşiktaş’ta göreve başladığım günden itibaren Başkanımız Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulumuz ve Genel Menajerimiz Sinan Engin en büyük destekçim olmuşlardır.

Takımımız ile ilgili teknik kararları sadece ben verdiğim gibi, bugüne kadar bu kararlarıma ne Başkanımız ne de Menajerimiz tarafından en küçük bir imada dahi bulunulmamıştır.

Bu tarz yorumların, bir maçta aldığımız yenilgiyi fırsat bilip, Beşiktaş’ı karıştırmak, şampiyonluğa giden Takımımız’ın uyumunu bozmak için yapıldığına inanıyorum.

Biz bütün olarak çok iyi bir ekibiz ve son derece uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bu spekülatif yorumların bizi hedeflerimizden uzaklaştırmasına asla izin vermeyeceğiz ve birbirimize kenetlenmiş bir şekilde şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,”

Ertuğrul Sağlam
BJK Futbol Takımı Teknik Direktörü


Konu bjk_bjk tarafından (12-02-2008 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir..
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla