Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2008, 16:19   #1
The_Black_One
 
The_Black_One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Diego 14 milyon avro

Katalan devi Barcelona'nın yeni 10 numarası Diego mu olacak? Barça'nın Portekizli orta saha oyuncusu Deco'nun sezon sonu ayrılabilecek olması, Barcelona'yı önümüzdeki yaz dönemi için transfer piyasasında yine çok hareketli bir görüntüye itebilir. Öte yandan takımda yaşadığı sorunlar ve geçirdiği sakatlığın ardından eski formuna kavuşamayan ve Barcelona'nın bu yaz satabileceği öne sürülen takımda 10 numaralı formanın sahibi Ronaldinho'nun sırtındaki formayı Diego'ya bırakacağı iddia ediliyor...
İspanyol El Mundo Deportivo gazetesinde yer alan habere göre Barça Werder Bremen'in Brezilyalı yıldızı Diego Ribas da Cunha ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Gazete "Objetivo Diego" başlığı ile Barça'nın hedefindeki ismin Diego olduğunu öne sürüyor. Nou Camp'ın kapılarının sonuna kadar Diego'ya açık olduğu belirtilirken, Brezilyalı 23 yaşındaki süper yıldızın da gönlünün Barcelona'da olduğu iddia ediliyor.
Bundesliga'da Werder Bremen forması altında attığı 23 gol, frikiklerdeki ustalığı, tekniği ve topla alay eder görüntüsünde oyuna hakimiyetiyle beğeni toplayan Diego'nun Alman ekibi ile olan sözleşmesi 2010 yılına kadar devam ediyor ve futbolcunun şu anda bonservisinin değerinin 14 milyon avro olduğu belirtiliyor.
Alman temsilcilisinin sportif direktörü Klaus Allofs ise daha önce Juventus'un Diego ile ilgilendiği konusunda bir basın mensubunun kendisine yönelttiği soruya 'Böyle bir transferin gerçekleşme ihtimali yok' diyerek cevap vermişti. Werder Bremen cephesi Diego'yu satmaya yanaşmayacak gibi gözükse de Barcelona'nın transfer sezonlarındaki hamleleri karşısında büyük Avrupa ekiplerinin bir anda karar değiştirdiği de bir gerçek.
Brezilya'da yıldız yetiştirme konusunda uzman olan Santos FC'den 2003 yılında Tottenham Hotspurs'e satılan fakat Londra ekibi formasını tam sırtına geçirecekken iptal olan bu transferin ardından kendini Porto'da bulan Diego 2004 yılında takımın teknik direktörü Co Adriaanse ile yaşadığı problemler sebebiyle düzenli olarak kadroda kendine şans bulamamıştı.
Werder Bremen'in Porto'da unutulan yıldıza sahip çıkarak 2006 yılında 6 milyon avro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Brezilyalı isim önümüzdeki yıllarda adından şu ankinden çok daha fazla söz ettirecek gibi gözüküyor...

12.02.2008
The_Black_One Ofline   Alıntı ile Cevapla