Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2008, 17:09   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Futbolcunun Dili boğazına kaçtı

Yeşil sahada ölüm kalım savaşı. Dili boğazına kaçan futbolcu ölümden döndü. Sağlık ekipleri müdahale etti.
Trabzon 1. Amatör Kümede oynanan Derecikspor ile Boztepespor arasındaki maçta, dili boğazına kaçan Dereciksporlu Oğuzhan Aydın, rakip takım oyuncusu ve sağlık görevlisi tarafından kurtarıldı.

Click the image to open in full size.


Dili boğazına kaçan,
Oğuzhan Aydın (Sağda)


SAHA ORTASINDA NEFESSİZ KALDI



Yavuz Selim Sahası'nda yapılan maçta rakibi Murat Semiz ile hava topuna yükselen ve yere düşen Oğuzhan Aydın'ın dili boğazına kaçtı. Saha ortasında nefessiz kalan Oğuzhan'a sağlık görevlisi Ayhan Dinçer, ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada rakip takım oyuncusu Cafer de sağlık görevlisi Dinçer'e yardımcı oldu.


PARMAĞIMLA DİLİNİ ÇEKTİM

Ayhan Dinçer, yaptığı açıklamada, Dereciksporlu Oğuzhan Aydın'ın dilinin boğazına kaçtıktan sonra nefes alamadığını belirterek, ''Parmağımla dilini çekmeye çalıştım. Rakip Boztepsporlu oyuncu da çenesini tuttu. Tam dilini çıkaramazsak da nefes almasını sağladık'' dedi.
HEMEN AMBULANS GELDİ

Oğuzhan'ın bilincini hiç yitirmediğini kaydeden Dinçer, ''Olaydan hemen sonra da ambulans geldi. Ambulanstaki doktorda elinde bulunan plastik bir maddeyle dilini boğazından tamamen çıkardı. Daha sonrada hastaneye kaldırıldı''
ŞU ANDA DURUMU İYİ

Derecikspor Genel Kaptanı Hacı Köse ise Oğuzhan'ın durumunun iyi olduğunu belirterek, ''Dün yaşam savaşı verdi. Ama şu anda durumu iyi. Orada yapılan ilk müdahale sonrasında kurtuldu. Şu anda durumu iyi taburcu olacak'' diye konuştu.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla