Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2008, 17:43   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 15 yaşında 50 milyon Avro !

Click the image to open in full size.
15 yaşında 50 milyon Avro !
Sao Paulo 15 yaşındaki golcü Neymar Da Silva Santos’a , 50 milyon Avro istedi.
13 Şubat 2008 13:33
Devlerin ağızlarını sulandıran Sao Paulolu 15 yaşındaki golcü Neymar Da Silva Santos’a kulübü, 50 milyon Avro fiyat biçince, oyuncu elde kaldı.

İspanyol spor gazetesi AS’a göre Neymar, Güney Amerika’nın yetiştirdiği ve henüz kıta dışına çıkmamış en önemli genç yeteneklerden birisi. 15 yaşındaki golcü, geçtiğimiz günlerde kulübü Sao Paulo’yla sözleşme imzalayarak profesyonel hayata adım attı. Bu anlaşmada yer alan bir maddeyse genç yıldızın peşindeki kulüpleri üzecek cinstendi. Brezilya kulübü, oyuncusunun satış bedelini 50 milyon Avro olarak belirlemişti.

Daha şimdiden Real’in Robinho’su ve Milan’ın Pato’suyla karşılaştırılan Neymar için Real Madrid, Barcelona, Arsenal ve Manchester United gibi Avrupa devleri pusuya yattı. Ancak Sao Paulo’nun Neymar’la yaptığı anlaşmadaki 50 milyon Avro'luk satış bedeli maddesi, bu kulüpleri transferden vazgeçirecek gibi görünüyor.

Genç yıldız, özellikle de, Brezilya’da her yıl düzenlenen ve gençlerin boy gösterdiği Copa Sao Paulo’da dikkatleri üzerine çekmişti.

İşte Neymar Junior olarak da alınan Sao Paolo'lu genç yıldızın marifetleri...
15 yaşında 50 milyon Avro ! (Video) / SPOR 3
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla