Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2008, 11:16   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Jmenez: Fener İspanyada üçüncü ligde oynar!

Fener'e resmen meydan okudu!



Oftaş maçını izleyen Sevilla'nın hocası, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye hiç şans tanımadağı gibi bir de küçümseyen ifadeler kullandı.

Gençlerbirliği OFTAŞ maçını izleyen Sevilla'nın hocası, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye şans tanımadı, "Ortaya koydukları bu futbolla bizi elemeleri gerçekten zor. Takımdaki bazı isimler beni korkuttu ama önlem alırsak sorun çıkmaz" dedi

Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Sevilla'nın Teknik Direktörü Manalo Jimenez, İspanyol basınına sarı-lacivertli kulübü kızdıracak açıklamalar yaptı.
Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek Gençlerbirliği OFTAŞ maçını izleyen hatta Fenerbahçe'nin Aurelio ile kazandığı penaltı sonrası tribünde gülen Jimenez, "Fenerbahçe, ancak İspanya 3. liginde oynayabilecek bir takıma karşı galibiyet aldı. Asla abartılmamalı. Çünkü karşılarında çok zayıf bir ekip vardı. Bu da Türkiye liginin kalitesini gösteriyor. Ortaya koydukları bu futbolla bizi elemeleri zor olacak" dedi.

İspanyol çalıştırıcı sarı - lacivertli ekibin son oynadığı maçları hem kendisinin, hem de yardımcısının izleme fırsatı bulduğunu ancak rakipleriyle arasındaki aşırı kalite farkının hemen ortaya çıkmasından dolayı yeterli fikir sahibi olamadığını da ifade etti.
Stada övgüler yağdırdı

Türkiye Ligi'nde 3 tane kaliteli takımın bulunduğunu kaydeden Sevilla'nın çalıştırıcısı, "Bu yüzden Fenerbahçe'nin oynadığı maçların Şampiyonlar Ligi için ölçü olmayacağını biliyorum. Grupta çok önemli sonuçlara imza atmaları bunun göstergesi. Ancak bizim daha şanslı olduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbolda yabancıların büyük payı olduğunu da vurgulayan Jimenez, bazı isimlerin kendisini korkuttuğunu ancak bu oyunculara alınacak özel önlemlerle turu geçeceklerini söyledi. Jimenez, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kendisini hayran bıraktığını, Fenerbahçe'nin geleceğe büyük yatırımlar yapan bir kulüp olduğunu belirtti.

(Milliyet)
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla