Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2008, 10:35   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Acı gerçek!

Acı gerçek!

Brezilyalı futbolcu Ronaldo, futbola devam edip etmeyeceğine kendisi karar verecek! Ünlü fransız gazetesi L'Equipe'in haberine göre, sol dizinden bir operasyon geçiren Ronaldo'nun 9 ay sahalardan uzak kalacağını yazdı.
Perşembe gecesi Pitie-Salpetriere hastanesinde 2 saat süren bir ameliyat geçiren Brezilyalı futbolcunun, fizik tedavisi için 10 gün boyunca Paris'te kalacağı belirtildi. Ameliyattan sonra bir açıklama yapan doktor Eric Rolland şunları söyledi;
"Ronaldo'nun dizindeki sorun, 2000 yılında yaşadığı sakatlıkla aynı. İyileşme süreci en az 9 ay alacak."
Milan başkanı Silvio Berlusconi yaptığı açıklamada, Ronaldo'nun kariyerinin biteceğinden endişe ettiğini söylemiş, ardından La Gazzeta Della Sport'a bir açıklama yapan Milan teknik direktörü Ancelotti de, Ronaldo'nun sahalara döneceğine inandığını belirtmişti.
Brezilyalı yıldız, Milan'ın geçtiğimiz hafta Livorno ile oynanan maçın 2. yarısında oyuna girdikten iki dakika sonra sakatlanmıştı.
3 kez dünyada yılın futbolcusu seçilen Ronaldo, Brezilya Milli Takımı'nda Pele (77) ve Zico'dan (66) sonra 97 maçta attığı 62 golle, Brezilya tarihinin en golcü 3. ismi durumunda.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla