Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2006, 14:38   #4
aSi
 
aSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

1) Bu sene rock moda olduysa öbür sene rap moda olabilir. Ceza'yı gönderebiliriz yarışmaya. Hem Erovizyonu da cezalandırmış oluruz metafor olarak.

2) Türkiye dediğin hep 'belly-dance', oryantal göbek havası mıdır? Göndereceksin Tarık Mengüç'le dansçı tayfasını, sahnede öyle ayak oyunları yapacaklar ki, yarışmanın oylamasındaki ayak oyunlarını kimse hatırlamayacak.

3) Müslüm Gürses-Sezen Aksu düeti. Çok ciddiyiz. Baba'nın son albümünde 'kraliçe'yle yaptığı düet şahaneydi. Ayrıca Baba'nın transformasyonu bu yarışmayla nihayete ermiş olur. Alem şarkıcı görsün be!

4) Adayımız Rebel Moves. Hem otantik tatlar var müziklerinde hem de çok evrenseller. Bandare, Sheep gibi parçalarla dünyanın bütün kulüplerinde dans ettirdiler milleti. Ama en önemli avantajları şarkı sözlerinin Rebelce olması. Böylece "Şarkımız Türkçe mi olsun, İngilizce mi olsun" gibi bir derdimiz olmaz

bonuslar

* "Ailevi sebeplerden dolayı başkanlıktan ayrılıyorum. Ama 100. yıl için transfer harekatını bitirip öyle gidicem. İşte ilk 2 transferim. Başkanlık için Özhan Canaydın'ı transfer ediyorum, yardımcılığını da Yıldırım demirören yapacak. Kulüp müdürlüğü için de Haluk Ulusoy'la her konuda anlaştık." (Aziz Yıldırım gitmeden öldürücü darbeleri vurmuştur.)
baska turlu fortis ı alamazlar
* "Lorke Lorke Lorke Lorke... Roberto Carloooos... Cık olmadı! Lorke lorke lorke... Sol Campbell... Bu da uymadı! Tezahürata uyacak kafiyede bir futbolcu almalıyız. Beşiktaş'a giden Nobre'nin yanına kar kalmamalı!" (Fenerbahçe yönetiminin başka bir derdi vardır şimdi.)

* "35 yaşından sonra Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya gelmek mutluluk verici. Kalemi gollere kapatacağım, gelecek sene kesin şampiyonuz. Bi dakka, n'oluyo ya! Siz kimsiniz, vurmayın hoop! Allah! Gitti burun!" (Fenerbahçe, sırf kaçan şampiyonluğun intikamını almak için Cordoba'yı transfer etmiş, tekme tokat girişmiş.) bunlar spordan anlamıorlar
* "Hasan evladım sana güzel bir tıraş seti, Necati'ye tel maşa bir Rolex, Sabri oğlum sana da ikinci el play-station aldık, değerini bil!" (Özhan Canaydın, çam sakızı çoban armağanı da olsa, şampiyonluk primlerini dağıtır.)
__________________
YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!

Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam
aSi Ofline   Alıntı ile Cevapla