Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2008, 00:17   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaptan pilottan yolculara sigara fırçası

Click the image to open in full size.
Kaptan pilottan yolculara sigara fırçası


Yolcuları şoke eden anons: "Birileri kaptan, kokpitte sigara içemez demiş. Bize işimizi öğretmeyin"



Click the image to open in full size.

ENSONHABER.com/ÖZEL HABER
SİGARA FIRÇASI
Özel bir havayolu şirketine ait uçakta kaptan pilot, anonsla yolculara sigara fırçası attı. Uçağa binerken açık kokpit kapısından kaptanın içeride sigara içtiğini gören bazı yolcular, kabin görevlilerine şikayet etti.


Kaptan pilot ise havalandıktan sonra, "Birileri kaptan kokpitte sigara içemez demiş. Sivil havacılık kurallarını bize öğretmesinler..." dedi. Bazı yolcular anonsa şaşırırken bazıları kahkahaya boğuldu.

KAMYON ŞOFÖRÜ DEĞİLİZ Kİ
Bu olay kokpitte sigara içilir mi-içilmez mi tartışması başlattı. Halen görevde olan ve yöneticilik yapmış bir kaptan pilot, "Kokpitte sigara içilir. 14 saat çalışan bir pilot sigara içmezse uçuş emniyeti tehlikeye girer. Kamyon şoförü değiliz ki" dedi.

KOKPİTTE KÜL TABLASI VAR
Sigara yasağı 5 kişi ve fazlası olan yerlerde uygulanıyordu. Kokpit ise iki kişilik. Dolayısıyla sigara içilebilir. Kokpitte kül tablası vardır ve pilotlar, uçak apronda beklerken camı da açarak sigara içerler.


HAVADA FIRÇA
Özel bir havayolu şirketinin İstanbul-Ankara seferini yapan uçakta, ancak bir komedi filminde görülebilecek bir olay yaşandı.
13 Şubat 2008'de İstanbul-Ankara seferini yapan uçağa binen yolcular kokpitin açık olan kapısından kaptan pilotun sigara içtiğini gördü. Uçağa biner binmez kabin görevlilerine şikayetlerini ileten bu yolcular, şikayeti firmaya da ileteceklerini söyledi.

KAPTAN KONUŞUYOR
Kabin görevlilerinin, yolcuların şikayetini iletmesi üzerine sinirlenen pilot, uçağı havalandırır havalandırmaz, daha uçuş bilgilerini vermeden anonsla yolculara sigara fırçası attı: "Birileri 'kaptan kokpitte sigara içemez' demiş. Sivil havacılık kurallarını bize öğretmesinler. Bize işimizi öğretmesinler." Anons üzerine şoke olan yolculardan bazıları olayı komik bularak kahkahayı bastı
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla