Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2008, 08:39   #50
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nevzat Demir tesisleri temeli Süleyman Seba zamanında atılıp Serdar Bilgili Döneminde tamamlanmadı mı?
İnönü Stadı kapasite arttırımı ve Akatlar projeleri yapıldı (Bunların projeleri bir önceki yönetim zamanında yapıldı, gerçekleştirmek Yıldırım Demirören yönetimine nasip oldu).
Fulya Projesi devam ediyor (gelir 20 M değil 17-18 M.)
Yeni bir stad yapımı ve Beşiktaş Spor Akademisi ise vaad edilen projeler. Beşiktaş Spor Akademisi için daha önceki yıllarda çalışma olmuştu.
Eğer Yıldırım Demirören stad projesinin startını verir ise ilk defa başka bir yönetim tarafından projesi yapılmayan (Fulya Projesi yıllardır gündemde idi), tamamiyle kendi yönetimine ait bir projeye başlamış olacak.
Gerçekleştirirse kendisini tebrik etmek gerekir. Umarım gerçekleştirirde.
Sportif başarısızlıklar unutlulur ama tesisler hep kalıcı olur.
son olarak da çilekli tesislerinin akıbetini bilen biriniz ne olduğunu anlatabilir mi?
benim bildiğim kadarıyla 2009 yada 2010 da elimizden alınabilir Çilekli tesisleri (sözleşmesi bitiyor)
çilekli tesislerli nin yerine büyük ihtimalle bahçeşehir universitesine bağlı bir spor akademisi ve universite kurulması düşünülüyor bakalım ne olacak onu bende bekliyorum her ne kadar adanada otursamda !


stad frankfurt commerzbank arena ile hemen hemen aynı olacak muhteşem bir stad olacak yapımı çok daha hızlı olacak çünkü hızlı bitmesi için her tarafı yıkılıp aynı anda başlayacak. üstü camdan kapatılacak. örnek olarak commerzbank arena ve onu yapan alman firması ile anlaşıldı bile. fakat bu henüz hiç bir yere bildirilmedi. isim hakkı olarakta tam bilmiyorum ama yıllık galiba ya 10 milyon euro yada 10 yılda 10 milyon euro diye biliyorum. hayırlısı olsun demirören futbol olarak başarısız fakat en azından başlanmış projeleri bitiriyor fulya 15 senedir yapılacaktı yer hazır ama izinler alınamamıştı başardı. stad konusunda bilgili zamanında çok çaba harcadılar ama olmadı demirören bunuda başarırsa büyük ihtimalle başarısızlıkları rahatça kapanır artık endistriyel futbolda gelirleriniz başarıdan çok daha önemli olmaya başladı.
disappear Ofline   Alıntı ile Cevapla