Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2008, 22:50   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
41 terörist daha etkisiz hale getirildi

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada bugün 41 teröristin öldürüldüğü belirtildi.





Click the image to open in full size.

Genelkurmay Başkanlığı, K. Irak'ta sürdürülen kara harekatı ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Açıklamada, 41 teröristin daha etkisiz hale getirildiği, dün geceki çatışmalarda 2 askerimizin şehit olduğu bildirildi. Bu rakamlarla birlikte operasyonun başlamasından bu yana etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısı 153'e ulaştı.

Genekurmay'dan yapılan açıklama şöyle;

SICAK TEMAS ARALIKLARLA SÜRÜYOR
Irak'ın kuzeyinde PKK terör örgütüne karşı icra edilen sınır ötesi harekatın 4'üncü gününde iki ayrı bölgede teröristlerle sağlanan sıcak temas aralıklarla devam etmektedir. Tahkim edilmiş terörist mevzileri ve barınma yerleri üzerine; uçaklar, silahlı helikopterler ve kara ateş destek vasıtaları ile açılan yoğun ve etkili atışlar gün boyunca sürdürülmüştür.

Birliklerin ilerleme istikametleri üzerinde ve derinlikte yer alan 6 adet hedef grubu ( 30 civarında hedef) Hava Kuvvetleri uçakları tarafından vurulmuştur.
TERÖRİSTLER KAÇMAYA ÇALIŞIYOR
Dün gece saatlerinde, birliklerimizin kontrolündeki bölgeden sızarak çıkmaya çalışan teröristler, yakın mesafeli manevra ve ateşlerle ağır zayiata uğratılmıştır. Dışarıya çıkamayan terörist gruplar, Irak'ın derinliklerinde bulunan gruplardan yardım istemektedirler. Birliklerimizin arazi arama ve taraması yaptıkları bölgelerde tespit edilen terörist tesislerin; içlerindeki silah, mühimmat ve malzeme ile birlikte tahribine devam edilmiştir.

Harekat bölgesinin kritik kesimlerindeki birlikler takviye edilmiş; bir kısım birliğimiz ise zinde kuvvetlerle yerinde değiştirilmiştir. Teröristlerin çekilme istikametlerini kontrol eden arazi kesimlerine, gece uçarbirlik harekatı icra edilmiştir.

TERÖRİSTLER ARASINDA İÇ ÇATIŞMA ÇIKTI
Yapılan açıklamada terör örgütü içinde iç çatışma çıktığı yönünde istihbarat edinildiği de duyuruldu. Açıklamada; "Ayrıca, yabancı uyruklu teröristlerin genelde bağımsız hareket ederek, örgütün silahlı yapısını ele geçirmeye çalıştıklarını doğrulayan bilgiler elde edilmiştir." denildi.

41 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, 2 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
Yapılan açıklamada, kara harekatı kapsamında terör örgütüne verdirilen zayiata ilişkin bilgilere de yer verildi. Açıklamada; "Harekatın 4'üncü günü boyunca çıkan çatışmalarda, 41 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylece harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 153'e yükselmiştir. Dün geceki çatışmalarda 2 personelimiz şehit olmuştur.

Harekata katılan birliklerimizin moralleri yüksek, azim ve kararlılıkları tamdır." denildi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla