Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2008, 23:02   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Canlı yayını banttan verdiler

Click the image to open in full size.
TRT-2’de her pazar canlı yayınlanan '1+100' programı, Genel Müdür İbrahim Şahin’in konuk olduğu bölümde banttan çekilmesine karşın, canlı yayın gibi verildi.





Click the image to open in full size.

TRT ve Yerel Televizyonlar Birliği’nin (YTB) birlikte hazırladığı program her hafta bir konuk ağırlıyor. Yerel televizyon yöneticilerinin programa telefonla bağlanarak, konuklara soru sormaları sağlanıyor. YTB Başkanı Şeyda Açıkkol’un sunduğu "1+100"ün 3 Şubat’taki konuğu ise TRT Genel Müdürü Şahin oldu. Konuklarını "canlı" olarak ağırlayan program, Şahin için 1 Şubat’ta banttan çekildi. Cuma günü gerçekleşen çekimler sırasında televizyon yöneticilerine yine "canlı yayında" olduğu gibi telefonla bağlanıldı. Ancak yöneticiler bu kez stüdyodaki konuğu göremedi. Sadece bağlantı süresi kadar Şahin’in konuşmasını dinleyebilen yöneticilerden bazıları, sorularına verilen cevapları pazar günü izleyebildiklerini kaydetti.
PROGRAMI İZLİYORUZ
Programa ilk telefon bağlantısı ise Şahin’in memleketi Amasya’dan ART’nin Genel Müdürü Orhan Karataş ile yapıldı. Karataş, karşısında bir yayın olmadığı halde önce, "Programınızı izliyoruz. 15-20 dakika süresi zarfında, başkanımızın sürekli başarılarından bahsettik. Bu kadar başarıya sahip bir kişi, kalitesiyle TRT’yi de çok iyi seviyeye getireceğine inanıyoruz" dedi, sonra sorusunu yöneltti. Bu sırada Şahin, Karataş’ın sözlerini tebessüm ederek "Ben de buradan memleketim Amasya’ya bolca selam gönderiyorum. Orhan beyi de tebrik ediyorum" diye konuştu.
Birbirinden haberi olmayan Karataş ile Gaziantep Olay TV’nin Genel Müdürü Erol Maraş’ın da programda aynı soruyu sorması dikkat çekti. Şahin, Maraş’a "Arşivle ilgili soruya, Oğuzhan Bey’e biraz önce açıklama yapmıştım. O cevap yeterli" yanıtını verdi. Ancak yayın banttan olduğu için Maraş, Karataş’ın sorusunu ve Şahin’in yanıtını duymamıştı. Programa daha sonra Karadeniz Ereğli Demokrat TV Genel Müdürü Doğan Gönüllü, Karabük BRT Genel Müdürü Remzi Tüfekçi, Mardin Kanal 47 Ferhan Ademhan ile bağlantı kuruldu.
BAKÜ'YE GİDECEKTİM
Hürriyet’e konuşan Şahin, "1+100"ün banttan çekilme gerekçesini "O pazar Bakü’ye gidecektim" diyerek açıkladı. Şahin, televizyon yöneticilerinin çekim yapılırken, sıraları geldiğinde telefonda hatta beklediklerini dile getirerek, "Ayrıntıları iyi yakalamışsınız" tepkisini verdi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla