Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2008, 14:13   #6
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Volkan'a ağır fatura

Lincoln'e yaptığı hareket nedeniyle atılan Fenerbahçe kalecisi, tepkisini ve küfürlü sözleri devam ettirince cezasını katladı. Doğrudan kırmızı kart gören milli file bekçisine PFDK tarafından en az üç maç ceza verilmesi bekleniyor



Galatasaraylı Lincoln'ü diz darbesiyle yere yıkan ve kırmızı kartla oyun dışında kalan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in en az üç maçla cezalandırılacağı öğrenildi.
Ümit Karan'ın golünden sonra Galatasaraylı oyuncunun üzerine yürüyen sarı-lacivertli oyuncu, Lincoln'ün annesine, kız kardeşine ve kız arkadaşına küfür ettiğini belirtti. İngilizce küfürler nedeniyle bu tepkiyi gösterdiğini vurgulayan Volkan, "Bu sözleri dışarıda da söylemesini bekliyorum. Bunları hangi Türk'e söyleseniz tepki verir. Böyle bir şey, adam öldürme sebebidir" diye konuştu.
Volkan'ın bu suçlamalarını kesin bir dille yalanlayan Lincoln ise böyle sözler söylemediğini ifade etti. Galatasaray Yönetimi tarafından konuşma yasağı getirilen Brezilyalı oyuncu, yanında şahit olarak Barış'ın bulunduğunu belirtti. Barış'ın ise, "Lincoln, Volkan'ın annesine küfür etmedi" derken, hiç küfür etmediğini belirtmemesi dikkat çekti.
Fenerbahçe'de kart gören diğer oyuncu Gökhan Gönül ise şunları söyledi:
"Bu kadar komik bir sarı kartı herhalde bir daha göremem. Zaten bende bir top var, top toplayıcı başka topu atıyor. O toptan bana ne... Ne yapmamı bekliyor ki. Konuşacak çok şey var. Ancak artık olanlar oldu. Üzüldüğüm şeyler de var. Örneğin, 20 yaşındaki bir Barış, Selçuk elini uzatınca eline vuruyor. Futbolda bu tür şeyler beni çok üzüyor. Attığım gole de fazla sevinemedim."


Click the image to open in full size.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla