Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2008, 15:12   #16
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Lincoln: "Bilmiyorum"... Tongsir: "Biliyor"...


Volkan-Lincoln kavgasının yankıları sürüyor !.. Volkan'ın "İngilizce olarak ana avrat küfretti" iddiasının ardından bugün bir açıklama yapan Lincoln "Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur." yanıtı verdi. Ancak G.Saray maçlarında sık sık canlı yayın röportajları yapan Oğuz Tongsir "Biz Lincoln ile çat-pat da olsa İngilizce anlaşıyoruz" diyerek Brezilyalı yıldızın İngilizce bildiğini ortaya
Lincoln, kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamasında "Dün akşam oynadığımız maçta rakip takım kalecisi bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için futboldan bile daha önemli olduğundan; bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir. Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur. Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının bilinmesini istiyorum." dedi.

Lincoln'ün açıklamasını canlı yayında Lig TV izleyicilerine okuyan Oğuz Tongsir, maçlardan sonra Lincoln ile koridorlarda karşılaştıklarını ve çat-pat da olsa İngilizce konuşarak anlaştıklarını söyledi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla