Konu: Walter Lopez
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2006, 09:13   #1
MURCIELAGO
 
MURCIELAGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Walter Lopez

Kartal’da rota Lopez Click the image to open in full size.Beşiktaş sol kanat için düşünülen Kapo, Gilberto ve Killy Gonzales’in maliyetinin yüksek olması nedeniyle Uruguaylı Walter Lopez’e yöneldi.

Robert’i istemediler
Sol kanat için listenin üst sıralarında yer alan Kapo, Gilberto, Killy Gonzales gibi oyuncuların maliyetinin yüksek olması üzerine yeni arayışlara giren Beşiktaş, Uruguay’lı Walter Lopez için girişimlere başladı. Fransız oyuncu Robert’in de ismi gündeme gelirken, Tigana da ilk tercihini vatandaşından yana kullanmak istedi. Ancak oynadığı tüm takımlarda sorunlu bir futbolcu olarak göze çarpan ve Türkiye’ye gelip Galatasaray’la görüşüp ülkesine gönderilen Robert’e yönetim sıcak bakmadı.

River Plate’de oynuyor
Lopez’in de henüz 21 yaşında olması nedeniyle, yönetim bu oyuncuda ısrar etme kararı aldı. Öte yandan Kartal’ın talip olduğu Lopez için, İtalyan devi Juventus’un da devrede olduğu öğrenildi. Ancak İtalya’da yaşanan hakem skandalına ismi karışan ünlü kulübün böylelikle Lopez’in transferinde sessiz kalıp, Seri A’daki durumunu düzeltmeye bakması üzerine Beşiktaş için büyük fırsat doğdu. Sol kanatta ve özelilkle hücüma yönelik olarak oynayan Lopez, Arjantin’in River Plate takımında forma giyiyor.



kaynak:fanatik
__________________
BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR




İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman
Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman
Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman
Haydi bastır Şanlı Karakartalım
MURCIELAGO Ofline