Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2008, 22:16   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bunlar şaka değil gerçek telefon

Bunlar şaka değil gerçektelefon



Nokia'nın araştırma bölümünde geliştirilen telefonlar insanların hayallerine hitap etmeye çalışıyor. Nano teknoloji kullanılarak geliştirilen geleceğin telefonları saate, bilekliğe veya kolyeye aksesuar gibi takılacak.

05 Mart 2008 14:55
Click the image to open in full size.
Geleceğin telefonları bilekliğe, saate ya da sık kullandığımız bir elektronik eşyanın şeklinde olacakveya bir kıyafetimize monte edilebilicek . Nano teknoloji kullanılarak geliştirilen bu telefonların gelecekte şimdiki telefonların yerlerini alması bekleniyor.
MORPH PROJESİ HERKESİ ŞAŞIRTMAYA HAZIRLANIYOR
Nokia'nın yürüttüğü nano teknolojili telefonlar ancak hayallerde olur denilen işleri gerçek kılacak. Kulaklık açılıp telefon olacak. Bileğe takılacak saat ya da künye olacak. Hayal telefonları her şekli girecek.
AMAÇ İNSANLARIN BEKLENTİLERİNE UYGUN OLMASI
Bu araştırmalarda hedef insanların beklentilerinin yakalanabilmesi. Zahmetsizce taşınabilecek ve kullandığımız her hangi bir eşyanın yerine geçecek ya da onunla monteli bir şekilde aksesuar gibi kullanılabilecek.
SAAT,BİLEKLİK, KOLYE YA DA GÖZLÜKTE TELEFON
Bu bir bileklik, saat, gözlük, kolye olabileceği gibi giyim eşyaları da olabilir. Nokia'nın araştırma geliştirme departmanı bu konuda pek çok bilim adamının yardımını alırken kullanıcılardan da hayallerini belirtmeleri veya yaratıcı fikirleri kendilerine göndermeleri isteniyor.
İŞTE BİRBİRİNDEN İLGİNÇ TELEFONLAR
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla