Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2008, 21:05   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Real Madrid ligine döndü

Real Madrid ligine döndü

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne erken veda eden Real Madrid, gözünü 30 kez kazandığı lig şampiyonluğunu yeniden kazanmaya çevirdi. Şampiyonlar Ligi'ni 9 kez kazanmış olan Real Madrid, Çarşamba akşamı evinde Roma'ya 2-1 mağlup olarak bu kupadan elenmişti. Bu mağlubiyetin ardından gözünü en yakın takipçisi Barcelona'dan 5 puan ileride olduğu İspanya Ligi'ne çevirdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ramon Calderon da, artık hedeflerinin sadece lig şampiyonluğunu kazanmak olduğunu belirterek şunları kaydetti: ''Kendimi hayal kırıklığına uğramış ve üzgün hissediyorum. Ama bu dakikadan sonra yapmamız gereken şey, bu durumu ligde telafi etmek.''
Real Madrid'de kırmızı kart cezalısı Sergio Ramos ile kaburgasından sakatlığı bulunan Wesles Sneijder ve bileğinden sakatlanan Arjen Robben'in Espanyol karşısında forma giyemeyeceği, yine bileğinden sakatlığı bulunduğu için Roma maçında oynayamayan Hollandalı forvet Ruud Van Nistelrooy'un ise bu karşılaşmada takımdaki yerini alabileceği bildirildi.
Real Madrid İspanya Ligi'nde 26 maçta topladığı 59 puanla lider durumda bulunurken, takipçisi Barcelona'nın 54, 3. Villareal'in ise 47 puanı bulunuyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla