Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2006, 07:38   #1
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Geleceğin Beşiktaşi !

Geleceğin Beşiktaş’ı

İsmail ER

Click the image to open in full size.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Nobre, Baki, Burak, Serdar ve Fahri, sadece yeni sezon düşünülerek alınmadı; onlarla sonraki yıllarda da başarıya koşacağız" dedi.


BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, transfer yaparken uzun vadeli düşündüklerini belirterek, genç, yetenekli ve başarıya aç futbolcuları renklerine bağladıklarını söyledi. Yeni aldıkları bütün oyunculara çok güvendiğini vurgulayan Demirören, iki yabancı daha alarak transferi kapatacaklarını ifade etti. Beşiktaş Başkanı, şöyle konuştu:

İddialı oluşum

"Türkiye’nin gelecek vaadeden önemli oyuncularını kadromuza kattık. Nobre, Baki, Burak, Serdar ve Fahri, sadece önümüzdeki sezon düşünülerek alınmadı; biz bu oyuncularla ondan sonraki yıllarda da başarıdan başarıya koşacağız. Yeni kalecimiz Runje ve diğer tecrübeli futbolcularımız da, birikimlerini genç arkadaşlarına en iyi şekilde aktararak, mükemmel bir takım olmamızı sağlayacaklardır. İddialı bir oluşum içerisindeyiz. Kurduğumuz kadro önümüzdeki yıllarda A Milli Takımımız’ın da isleketini oluşturacaktır."

Yıldırım Demirören,
taraftarlara da çağrıda bulunarak, "Transfere önemli bir kaynak ayırdık. Taraftarlarımızın kombine kart alarak, kulübümüze maddi destek vermelerini istiyoruz" dedi.
_Blackseagless_ Ofline