Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2008, 19:55   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Inter'de Terim sesleri

Click the image to open in full size.
Inter'de Terim sesleri
Mancini'nin İnter'den ayrılacağını açıklamasıyla harekete geçen yetkililer Terim'i istiyor.
12 Mart 2008 12:31
Milano'da Liverpool'a 1-0 yenilen ve Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Inter'de teknik direktor Roberto Mancini, sezon sonunda Inter'den ayrılacağını söyledi.

Ligtv.com.tr'de yer alan habere göre, Mancini, kararının Liverpool yenilgisiyle de ilgisi olmadığını belirterek, "Size İtalyanca söylüyorum, zaten İngiliz gazetecilerin ilgisini çekmez. Bu kararı çok önce almıştım. Çok üzgünüm ama sezon sonu Inter'den ayrılacağım." dedi.

Camiada büyük bir şoka neden olan Mancini, "Zor bir gece oldu. 100. yıl nedeniyle taraftarlara en büyük hediyeyi bu turu geçerek vermek isterdim ancak olmadı. Şimdi lig şampiyonluğuna konsantre olmak zorundayız. En yakın takipçimiz Roma ile puan farkı 6 ve bunu riske atamayız." diye konuştu.

Mancini 4 sezondur Inter'in başında. Inter ile Serie A'da bir tanesi mahkeme kararıyla bir tanesi de sahada olmak üzere 2 şampiyonluk yaşayan Mancini, 3. kez Şampiyonlar Ligi'nde bekleneni veremedi. Avrupa kupalarında sürekli hayal kırıklığı yaşatan tecrübeli teknik adam, Liverpool'a elenmelerinin ardından Başkan Moratti ile görüşmediğini de sözlerine ekledi.

- FATİH TERİM'İN DE ADI GEÇİYOR -

Mancini'nin bu açıklamasının ardından gözler başkan Moratti'ye çevrildi. Dün gece sessiz kalmakla yetinen Moratti'nin ilk etapta Rafael Benitez ve Mourinho'ya teklif götüreceği öne sürülüyor.

Türk futboluna da aşina olan Moratti'nin Fatih Terim'i düşünebileceği yönünde yorumların da yapıldığı belirtiliyor. Fatih Terim'in Milan'dan ayrılış şekli göz önüne alındığında en büyük rakibinin böyle bir hamle yapması şimdilik zor görünüyor. Terim'in en iyi ihtimalle Temmuz ayına kadar Türk Milli Takımının başında kalacak olması da bu iddiayı çürüten bir başka neden olarak gösteriliyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla