Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2008, 17:15   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Vestel, Levent Eriş'e emanet

Vestel Manisaspor Kulübü Asbaşkanı ve Mali İşler Sorumlusu Sait Türek, Teknik Direktör Levent Eriş ile 1,5 yıllığına anlaştıklarını bildirdi.


Türek, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, ligde son 9 haftaya girerken, Yılmaz Vural'dan boşalan teknik direktörlük görevine, daha önceki yıllarda da Manisaspor'a hizmet vermiş olan Eriş'in getirildiğini belirtti.
Eriş'in 2003-2004 sezonunda Manisaspor'u tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkardığını hatırlatan Türek, şöyle dedi: “Manisa'yı ve takımı çok yakından tanıyan Levent Eriş ile 1,5 sezonluk sözleşme imzaladık. Hocamızın, kalan 9 maçta bize çok önemli hizmetler vereceğini biliyor ve bekliyoruz. Vestel Manisaspor'un layık olduğu noktada ligi tamamlamasını bekliyor, takıma ve hocamıza bu konuda güveniyoruz. Elde edilecek başarı, hepimizin başarısı olacaktır. Taraftarımızın bizi Sivasspor maçında 90 dakika sabırla desteklemesini istiyoruz. Kazanan biz olacağız.”

“VESTEL MANİSASPOR'UN BENDE AYRI BİR YERİ VAR”

Levent Eriş de Vestel Manisaspor'un kendisinde ayrı bir yeri, anısı ve hatırası olduğunu kaydetti.
Eriş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu takımda çalışmaktan her zaman onur duymuşumdur. Bize 'göreve gel' denildiğinde, gelebileceğimiz bir takım. 9 maç kaldı. Vestel Manisaspor Süper Lig'e, yakışan bir takım. Mutlaka bu ligde olması gereken bir takım. 9 haftalık periyotta el ele vererek, gönül bağıyla birlikte kurtuluşa geçeceğiz. Gönül bağı olmayan hiçbir yerde başarının olma ihtimali yoktur. 9 haftalık süreçte bunu gerçekleştirecek ve hep beraber bu takımı sıralamada gerçek yerine taşımanın mücadelesini vereceğiz. Geriye dönük en ufak kelime sarf etmek istemiyorum. Geçmişte olanlar beni ilgilendirmez. Birlik beraberlik içinde takımı olması gereken yere taşıyacağız. Hep yukarılarda mücadele ettik. Takımı, olması gereken yer neresiyse, oraya taşıyacağım.”
Eriş, Sivasspor ile cuma günü zorlu bir maç yapacaklarını bildirdi. Sivasspor maçıyla bir çıkış yakalamak istediklerini kaydeden Eriş, futbolcularıyla bunu gerçekleştireceklerine inandıklarını söyledi.
Eriş, “Teknik, taktik ve psikolojik olarak hepberaber mücadele edeceğiz. Sivasspor'u iyi tanıyoruz, nasıl oyun kuracağını yakından biliyoruz. Tedbirleri alacağız ve futbolcularım da kalitelerini, kişiliklerini ortaya koyarak oynayacaklar”diye konuştu.
İmza törenine, Levent Eriş'in yanı sıra yardımcı antrenörleri Cevdet Çapar, Taşkın Darcan, Hakan Şapçı, Faik Ural, kaleci antrenörü Veysel Aturgil ile Vestel Manisaspor Genel Sekreteri, Hukuk İşleri ve Basın Sorumlusu Gürhan Onat da katıldı.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla