Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2008, 10:46   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Juventus’tan transfer harekatı

Click the image to open in full size.
Juventus’tan transfer harekatı
Corriere dello Sport, Juventus’un sezon sonundaki transfer etmek istediği futbolcuları açıkladı.
14 Mart 2008 16:41
Corriere dello Sport, Juventus’un sezon sonundaki transfer etmek istediği futbolcuları açıkladı. Gazetenin haberine göre Palermolu Amauri’yi transfer etmek isteyen Juventus, karşılığında bu ekibe Raffaele Palladino’yu verecek.

Gianluigi Buffon’un sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatan Juve, sezon sonunda 3 yıldız futboluyu kadrosuna katmak için çalışmalarına hız verdi. Bu futbolculadan ilki, Palermo’nun golcü futbolcusu Amauri ve Torino kulübü bu transferi gerçekleştirebilmek için paranın yanı sıra Raffaele Palladino da Sicilya’ya gönderecek.

Eğer bu teklif kabul görmezse, diğer alternatifler Tolouse’lu Johan Elmander ve Ajax’lı Klaas Jan Huntelaar’la görüşülecek.

Juve'nin ayrıca kaliteli bir oyun kurucu da transfer etmek istediği ve listenin ilk iki sırasında Arsenalli Matthieu Flamini ve Chelsea’li Frank Lampard'ın bulunduğu belirtiliyor.

Juventus son olarak sol açığa bir futbolcu alacak. Bu mevkii için düşünülen futbolcular arasında Sevillalı Diego Capel, Marsilyalı Taye Taiwo, Regginalı Francesco Mode­sto ve Udineseli Andrea Dossena da bulunuyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla