Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2008, 10:48   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yetti artık bu yasaklar

Click the image to open in full size.

Yetti artık bu yasaklar


Bu kaçıncı yasak. Peki ne işe yaradı. Sadece kocaman bir hiç.. O halde neden bu millete bu eza cefa..

Yotube yasakları bıktırdı usandırdı artık İki gündür siteye girilemiyor Çünkü Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, siteye hem IP, hem de alan adı yönünden erişimi durdurdu.

Gerekçe Atatürk'e hakaret viedoları. Bildiğimiz kadarıyla bu üçüncü yasak.. Sonuç elde var sıfır. Her yasaktan sonra yine benzer videolar yükleniyor. Suç unsuru var ise ki var. Onbinlercce zararlı görüntü cirit atıyor zaten..

Hakaret içeren videoları engelleyemediğimiz gibi dünyaya da o densizlerin reklamını yapıyoruz. Pire için yorgan yaktık adeta. Bir kendini bilmezin cezasını neden milyonlarca insan öder? Reva mı bu kadar kullanıcıya?

Ele güne rezil olduğumuz da cabası.. Dünya bizi ibretle ve şaşkınlıkla izliyor. Öyle ki youtube yasakları batılı insan hakları raporlarına konu oldu.

Ceza ve yaptırıma evet ama bu milyonlarca insanın hakkına tecavüze hayır. Medeni ülkelerde büyük lidere hakaret videoları yok mu? Mutlaka bunun başka yolları vardır olmalı da üstelik..

Peki ama onlar neden youtube'u toptan yasaklamıyor da biz akıl ediyoruz anlamak mümkün değil.

Yotube, Telekominikasyon yetkilileri ve yargıdaki ilgililere sesleniyoruz: Başka bir çözüm yolunu bulun ve Yotube'a erişimi kaldırın.

kaynak : internethaber
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253

Konu VeysTube tarafından (16-03-2008 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir..
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla