Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 16:23   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lincoln kadrodan çıkartıldı

Lincoln kadrodan çıkartıldı

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Cassio Lincoln'ün, Fortis Türkiye kupası yarı finali ilk maçında 19 Mart çarşamba günü Gençlerbirliği ile oynanacak maçın kadrosunda yer almayacağı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun Süper Lig'de son oynanan Ankaraspor maçında aldığı darbeler sonucu sakatlandığı ve sol uyluk arka adale grubunda gelişen yaygın ödem nedeniyle bugün yapılan kontrollerni sonrası kadrodan çıkartıldığı belirtildi.
AKCAN: "FELDKAMP'IN ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DÖNMESİ ZOR"
Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ahmet Akcan, sakat oyuncuların fazlalığından yakınırken, teknik direktör Feldkamp'ın çarşamba gününe kadar dönmesinin zor olduğunu söyledi.
Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp'ın hastalığı nedeniyle Almanya'dan dönmemesi üzerine takımın başında maçlara ve antrenmanlara çıkan yardımcı antrenör Ahmet Akcan, bugün yapılan antrenmanın ardından açıklamalarda bulundu. Akcan, Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacakları maç öncesinde takımda sakat oyuncuların olduğunu ifade ederek, "Ümit, kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği maçında oynayamayacak. Son maçlarda aldığı darbelerden dolayı Lincoln ve Mehmet Topal bugün antrenman yapacak düzeyde değildiler. Hakan Şükür'ün son dönemde belinden bazı ağrıları vardı. Hafta sonunda bu ağrılarına rağmen bizle beraber olmak istedi. Hakan Şükür'ü de oyuna almamayı düşünmüştük. Maalesef o ağrılar geçmiş değil. Lincoln'ün de Gençlerbirliği maçında oynaması zor görünüyor. Hakan ve Mehmet Topal'ın tedavilerine devam ediliyor. Çarşamba günü oynamak istiyorlar. Sabri ve Arda'nın da darbeye yönelik bir durumları vardı, bugün çalışabilecek düzeydeydiler. O yüzden çalışmaya katıldılar. Çok keyifli zevkli bir çalışma yaptık. Arkadaşlarımızın da coşkuları üst düzeyde. Önümüzdeki hem lig hem kupa maçlarında bu coşkuya ihtiyacımız var. Böyle devam ettiği müddetçe arzu edilen sonuçlar ortaya çıkacaktır" dedi.
Akcan, teknik direktör Feldkamp ile ilgili bir soruya da, "Feldkamp'ın durumuyla ilgili olarak kulüp doktorumuz İlker Yücesoy Almanya'da ve gelişmeleri yakından takip ediyor. Oradaki doktorlarla görüşüyor. İlk aldığımız bilgilere göre çarşambaya yetişmesi zor görünüyor. Bu konudaki gelişmeleri akşam internet sitemizde de verebiliriz" diye konuştu.

17.03.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA ve İHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla