Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2006, 10:20   #1
MURCIELAGO
 
MURCIELAGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Gençlik Ateşi!!!

BEŞİKTAŞ, ALTYAPIDAN 7 FUTBOLCUYU KAMPA GÖTÜRECEKGençlik ateşi

Tigana, PAF Takımı'ndan A takıma kazandırdığı Rıza, Kenan ve Emre'nin dışında, B Genç'ten Serkan, Abdullah, Bülent ve Ömer'i de ağabeylerinin yanına çağırdı

Click the image to open in full size. SERDAR SARIDAĞ


Geleceğin Beşiktaş'ını oluşturmanın telaşı içine giren Teknik Direktör Jean Tigana, gençlere olan güvenini bir kez daha gösterdi. Fransız çalıştırıcı, Paris'te yapılacak kampa, altyapıdan yedi futbolcu götürecek.
Geçen sezon PAF takımından A takıma aldığı, zaman zaman da oynattığı Rıza, Kenan ve Emre'ye bu sezon da şans tanımayı düşünen Tigana, B Genç Takımı'nda yer alan 16 yaşındaki Serkan, Abdullah, Bülent ve Ömer'i de ağabeylerinin yanına davet etti.

Serdar da kampta
Genç transferlerle takımın yaş ortalamasını düşüren Tigana, alt yapıdan aldığı futbolcuların yanı sıra Serdar Özkan'ı da kampa götürme kararı aldı. Antalyaspor'dan transfer edilen Burak Yılmaz'ın karşılığında kırmızı - beyazlı kulübe verilen Serdar Özkan, Antalya'ya gitmek istememesi nedeniyle takımda kaldı. Geçen sezon Akçaabat Sebatspor'da kiralık oynayan genç oyuncu Tigana tarafından kamp kadrosuna dahil edilerek mercek altına alınacak.
kaynak:milliyet

valla ben bu serdar ı çok beğeniyorum,,çok yetenekli bir adam lucescu döneminde hazırlık kampına görtürülmüştü ve çok başarılı olmuştu...bence kenan da çok iyi bir oyuncu...
__________________
BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR




İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman
Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman
Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman
Haydi bastır Şanlı Karakartalım

Konu MURCIELAGO tarafından (18-06-2006 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir..
MURCIELAGO Ofline